hirdetes

Felrobbantotta az internetet, miután mikrofont dugtak elé az utcán

B. Á.

Finish the lyrics, vagyis fejezd be a dalszöveget – nagyon szuper, vicces ötlet, amiből eléggé komikus éneklések születtek. Arra viszont senkisem számított, hogy lesz egy hölgy, aki mindenki arcára odafagyasztja a mosolyt! 

Felrobbantotta az internetet, miután mikrofont dugtak elé az utcán

Kevin Freshwater egy brit videóblogger, aki sorra gyártja a jobbnál jobb videótartalmakat. Legújabb videója London utcáin játszódik, járkál egy kicsit a város központjában és random szólít le járókelőket.

Hirtelen lép oda hozzájuk, elhangzik a finish the lyrics mondat, majd elkezd egy dalt énekelni. A kérés az, hogy a megszólított járókelő folytassa az éneklést. 

Mondanom sem kell, hogy nagyon vicces emberekbe sikerült belebotlania, van, aki dudolászva folytatja a dalt, olyan is van, aki azt hiszi, hogy tud énekelni, de mégsem, és természetesen olyannal is találkozhatunk, akinek fogalma sincs a folytatásról.

És akkor megérkezik Charlotta Awberybe, akinek Lady Gaga Shallow című számát kell folytatni a metróalagútban.

hirdetes

Hallgassátok meg ti is, elöljáróban annyit mondanék el, hogy a Facebook-ra feltöltött videót is vele reklámozták és két nap alatt több mint kilencmillióan látták a felvételt, nem véletlenül…

hirdetes

Charlotte Awberybe-ról egyébként kiderült, hogy énekes-dalszövegíró, szóval nem áll messze tőle a zene, az ének, nem most sikerült felfedezni egy tehetséget – azért mégis fantasztikus, hogy pont sikerült belebotlani egy ilyen videó készítése közben.

A Shallow Lady Gaga amerikai énekesnő és Bradley Cooper amerikai színész és filmkészítő dala. Az Interscope Records kiadó gondozásában 2018. szeptember 27-én jelent meg a 2018-as Csillag születik című zenés filmdráma filmzenei albumának első kislemezeként.

A Shallow-t Gaga Mark Ronsonnal, Anthony Rossomandóval és Andrew Wyatt-tel szerezte, míg a produceri munkát az énekesnő Benjamin Rice-szal végezte. Három alkalommal csendül fel a filmben, amelyek közül a legjelentősebb, mikor Cooper karaktere, Jackson Maine a színpadra hívja Gaga karakterét, Ally-t, hogy vele együtt énekelje el. A jelenetet élő közönség előtt a Los Angeles-i Greek Theaterben vették fel.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Lilla-barlang

Lilla-barlang: Magyarország egyik legnépszerűbb és legjelentősebb barlangja. A lillafüredi... Tovább

Az ősmagyarok viselete

Az ősmagyarok viselete: Őseink ruházatukban az ázsiai ruhadarabokat hordták és azokat... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek