hirdetes

37 forgalmas állomására telepítenek GLS csomagautomatát

VN

A MÁV-Volán csoport és a GLS Hungary együttműködésében 37 forgalmas vasúti, Volánbusz és HÉV-állomásra telepítenek GLS csomagautomatát - közölték az érintettek egy közös közleményben! 

GLS automata állomásokon

Csomagautomaták a kényelem jegyében az állomásokon

A közleményben kiemelték, az elmúlt években gyors ütemben növekedett a kényelmes csomagkézbesítési szolgáltatások iránti kereslet. Ennek kiszolgálása érdekében írt ki a MÁV-Volán csoport tavaly év végén országos szintű, csomagautomaták telepítésére és üzemeltetésére pályázatot, amelyre a legelőnyösebb ajánlatot a GLS Hungary nyújtotta be. Az online vásárlások egyre inkább a mindennapjaink részévé válnak, és ezzel párhuzamosan nő a szükségessége annak, hogy hatékony és kényelmes megoldásokat találjunk a csomagok kézbesítésére. Ebben a kontextusban a csomagautomaták egyre népszerűbbek, és számos előnnyel járnak azok számára, akik ezeket választják

Csomagautomaták a megállókban   

Már nyolc vasútállomáson - Hajdúszoboszló, Kisvárda, Püspökladány, Pécs, Siófok, Keszthely, Sárvár, Szeged -, valamint a programban szereplő öt HÉV-állomáson, megállóhelyen - Gödöllő Palotakert, Mátyásföld Imre utca, Ráckeve, Tököl, Szentendre - használhatók az eszközök - írják a közleményben. De ez nem elég, tovább növelik a számukat, hiszen ez a megoldás nagyon sokaknak jelent kényelmet. Gondoljatok bele, a csomagautomatás szállítás kényelmes, gyors, és sokszor olcsóbb is, mint a címre történő szállítás. Hol is lehetne tökéletesebb helyen a csomagunk, mint egy megállóban, amit hazafelé tartva a munkából egyébként is érintünk? 

hirdetes
    

Egyre több állomáson lesznek csomagautomaták

hirdetes

A tájékoztatás szerint a telepítési munkálatok jelenleg is zajlanak, hamarosan a fennmaradó 24 helyszínen is kihelyezik az automatákat, többek között olyan forgalmas csomópontokon, mint a Déli, a Nyugati és a Keleti pályaudvar, vagy éppen a székesfehérvári vasútállomás, illetve a gödöllői és a pécsi Volánbusz-állomás. A GLS Hungary Magyarország egész területén elérhető az ügyfelek számára a több mint 2200 futár mellett az egy csomagirányító központból, 90 depóból és a több mint 2000 átadópontból álló hálózatával. A Budapest melletti Alsónémediben működő telephelyük nemzetközi csomagirányítóként, a GLS kelet-európai régiójának központja is.
    

Nagyon praktikusak ezek a csomagautomaták

Az egyik legfőbb előnye a csomagautomatáknak a kényelem és rugalmasság, amit kínálnak. A csomagautomaták általában könnyen elérhető helyeken találhatóak, mint például bevásárlóközpontok, parkolók vagy közkedvelt helyszínek. Ennek köszönhetően nem kell napközben otthon vagy munkahelyen várni a futárt, hanem bármikor átveheted a csomagodat, amikor neked megfelel. A hétvégék és ünnepi időszakok gyakran okozhatnak kihívást a csomagok kézbesítésében. A csomagautomaták azonban általában 24/7 elérhetőek, így nem kell aggódnod az ünnepi vagy hétvégi kiszállítások miatt. Egy egyszerűen megválasztott időpontban átveheted a csomagodat, amikor neked a legkényelmesebb. Sok csomagautomata lehetőséget biztosít a visszaküldésre vagy a termékcsere folyamatára is. Ez különösen akkor előnyös, ha egy termék nem felel meg az elvárásaidnak vagy esetleg meghibásodott. A csomagautomaták használata hozzájárulhat a környezettudatossághoz is. A központi helyen lévő automata csomagokhoz való összeválogatása és egyidejű kiszállítása hatékonyabb és környezetbarátabb lehet, mint egyenként kiszállított csomagok – és ez sem utolsó szempont.
 

Forrás: MTI

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Szabolcsi alma

Szabolcsi alma: messzi földön híres a szabolcsi alma. A „szabolcsi" eredet... Tovább

Pécs

Pécs Magyarország ötödik legnagyobb városa, a Mecsek központja. Lakosainak száma 144 675... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Magyarország Magyarság Szórakozás