hirdetes

Megelégelte, hogy mindenki a háza előtt parkol, briliáns bosszúján azóta nevet mindenki!

Sz.F.

Rengeteg bosszúságot okoztak neki az autósok, minden egyes nap a háza elé parkolt szinte minden autótulajdonos. Ő pedig megelégelte a dolgot, és olyat tett, amin mindenki elmosolyodott!

Megelégelte, hogy mindenki a háza előtt parkol, briliáns bosszúján azóta nevet mindenki!

Biztos vagyok benne, hogy mindenkinek ismerős ez a helyzet, nap, mint nap rengeteg embernek okoznak bosszúságot az autósok. Én azt is tudom, hogy sok helyen nehéz parkolóhelyet találni autónk számára, de azért ha nagyon akarjuk, meg tudjuk oldani a dolgot!

Julie Geue Crowborough gyakran nem tud megállni a saját parkolóhelyén, ami nem máshol van, a saját háza előtt! Meg tudom érteni teljes mértékben, hogy ezek a szituációk idegesítik őt, nem olyan régen elege is lett a 48 éves nőnek, és úgy döntött, hogy nemes bosszút eszel ki!

Nem kellett sokáig gondolkoznia, meg is lett a megoldás, ami sokat segített neki, nem csak abban, hogy ne álljanak a helyére, hanem másban is. A következő oldalon elmondom, mi volt a bosszú lényege! 

hirdetes
Megelégelte, hogy mindenki a háza előtt parkol, briliáns bosszúján azóta nevet mindenki!

Julie kavicsokat szeretett volna szórni a parkolóhelyére, hogy szebb legyen és könnyebben tudjon megállni, mert a talaj eső idején nagyon rossz volt. A bosszú ötletével két legyet ütött egy csapásra! Felhívott egy építőanyagokkal foglalkozó boltot, majd megrendelt pár zsák kavicsot, de nem kis zsákot, hanem hatalmasakat. Ezt akkor tette meg, amikor épp ott talált egy autót a háza előtt. Megérkezett a nagy zsák kavics, amit pont az autó mögé tetetett le, így az autótulajdonosnak két lehetősége volt: vagy kilapátolja a kavicsokat a zsákból vagy otthagyja a kocsit.

Egy zseniális üzenetet is hagyott a zacskó tetején:

“Egy nyilvános tanácskozás után úgy döntöttünk, hogy csak ezt a lapátot kapod meg, ezzel kiáshatod magad innen. Tudd azt is, hogy a kamerák figyelnek, úgyhogy ne felejts el mosolyogni, mikor dolgozol.”

hirdetes
Megelégelte, hogy mindenki a háza előtt parkol, briliáns bosszúján azóta nevet mindenki!

Ezután pedig közzétett egy képet a következő szöveggel: “Az erre elhaladók nem mindig parkolnak az én helyemen, de ha ezt teszik, akkor ez vár rájuk.”

Julie elmondta, hogy a vonatállomással szemben lakik, ezért olyan előnyös mindenki számára a parkolóhelye. Hetente legalább háromszor előfordul, hogy nem tud beállni a saját parkolójába, szóval nem véletlen, hogy megelégelte a dolgot. A bosszú tökéletesen sikerült, le a kalappal előtte! 

Forrás: Facebook

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Csángó népviselet

Csángó népviselet: Ősi magyar népviselet ez is, de manapság ennek „művelése”... Tovább

Zsigmondy Richárd

Zsigmondy Richárd: 14 magyar Nobel díjasunk egyike. 1925- ben kapta meg a kémia szakterületén... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Külföld