hirdetes

Balaton-átevezés, a Balaton legnagyobb kutyás fesztiválja, sörnapos EB döntő, Jazz és Bor vár rátok hétvégén a Balatonnál

VN
A legjobb hétvégi balatoni programok

Kutyásoknak kötelező: DOG BEACH FEST 2021

A Balaton elsőszámú, és egyben legnagyobb kutyás fesztiválja is a hétvégén kerül lebonyolításra, ami minden fürdőzni vágyó kiskutyatulajdonosnak kötelező program. Július 10-11. szombat-vasárnap: izgalmas kutyás programok, előadás, versenyek, tanácsadás, tombola, kiállítás, vásár, na meg csobbanás. A belépő embereknek 300 Ft, kutyusoknak 200 Ft. Fontos: A kutyáknak rendelkeznie kell a kötelező mikrochippel és érvényes oltási könyvvel. Tüzelő, beteg vagy agresszív kutyákat a rendezvényre tilos hozni! Pontos helyszín: Keszthelyi Kutyás Park és Piknikkert.

hirdetes

Sör és EB: VII. Alsóörsi Sörnapok és EB döntők - július 6-11

Kicsit rendhagyó módon a mostani héten nem a bor, hanem a sör körül forog minden Alsóörsön, amihez persze illik egy kis foci is. Közel 30 sörfőzde több mint 100 féle söre hív kóstolásra és koccintásra Alsóörsön, magyar, cseh, belga, angol és német sörökkel, sörkóstolókkal, street fooddal és klasszikus fesztivál étkekkel várnak a rendezők, és persze eb döntőkhöz méltóan reméljük rendkívül izgalmas meccsekkel. A részvétel ingyenes, a helyszín a Sirálypark. 

hirdetes

Egy kis bor: Be Massive Horizon Party Badacsony - frissTerasz Open Air Party

Persze a Balatonnak mégis csak a bor a világhíres nedűje, úgyhogy egy boros programot is hoztunk nektek. „Táncoljunk még egy nagyot a balatoni panorámában gyönyörködve!”- kell ennél jobb invitáló? Ehhez mi sem nagyon sok mindent tudunk hozzátenni, csak az időpontot és a pontos címet: Badacsony. frissTerasz, péntek 18.00.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

A pengő pénzrendszer

A pengő pénzrendszer: 1924. április 18-án a magyar képviselőház elfogadta a... Tovább

Karácsonyi vásár

Karácsonyi vásár: Advent és Karácsony idején szokták tartani világszerte. Leginkább persze... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Magyarország Programajánló Szórakozás Utazás
X
Kövess minket facebookon!