hirdetes

Hétvégi kikapcsolódás mindenkinek

n

Teljesen érthető, hogy a hétköznapok megfeszített tempóját sokan nem viselik jól. Az állandó stressz, határidők betartása rányomják bélyegét a hangulatunkra, még abban az esetben is, ha szeretjük munkahelyünket.

Kapcsolódj ki a hétvégén!

A kikapcsolódás fontossága

A hétköznapok alkalmával nincs nagyon lehetőségünk a kikapcsolódásra, márpedig egy kis lazítás köztudott tény, hogy pozitívan befolyásolja mind munkakedvünket, mind pedig teherbírásunkat.

Ha alkalomadtán kikapcsolódunk, magunk mögött hagyva a munkahelyi problémákat, akkor a teherbíró képességünk is megnő, mivel boldogabban minden akadály könnyebben leküzdhető.

A legjobb megoldás ehhez a hétvégi kikapcsolódás, mely egy általunk kedvelt tartalmas program keretei között a legkitűnőbb lehetőség ehhez.

Mit érdemes választani?

Természetesen mindenkinek más és más az érdeklődési köre, így bár van olyan, aki számára a legjobb választás egy hétvégi “ereszd el a hajam” jelenti egy fergeteges buliban, illetve olyan is, aki számára egy hangulatos, csendes kirándulás a legideálisabb választás.

Most összegyűjtöttünk néhány lehetőséget, melyek között mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

Ha bulira vágysz

A munkát eldobva a hétvégén hagyd, hogy átvegye a stresszes percek helyét a felhőtlen szórakozás! Dobj el csapot-papot és használd ki a szombatot, hogy kitombold magadból a hét folyamán felgyülemlett problémákat! Ehhez válassz egy szuper diszkót!

hirdetes

Amennyiben a baráti társaság zenei ízlése nem teljesen egyezik, de mégis együtt vágnátok bele az éjszakába, akkor célszerű olyan helyet választani, amelyben mindenki megtalálja a számára kedvelt számokat. Ilyen esetekre mindenképpen a retro discot javasoljuk, mivel a ’80-as évek zenéitől az ezredforduló elejéig a legnépszerűbb számokat bizony mindenki ismeri!Még ha nem is hallgatjuk őket minden nap, a mindenki számára ismerős muzsikák hallatán mindenkinek elkezd ringani a csípője és hirtelen csak azt vesszük észre magunkon, hogy mindenki egyszerre énekli a legnagyobb slágerek szövegét a táncparketten.

Kapcsolódj ki a hétvégén!

Kirándulás, a nyugalmas program

hirdetes

Aki inkább a természet lágy ölén frissítené fel gondolatait, annak egy pihentető kirándulást javasolunk. Nem muszáj azonnal a vidéki erdőkre gondolnunk, bőven elég, ha a közelünkben lévő parkban teszünk egy jó nagy sétát szeretteink, barátaink társaságában.

Egy kellemes beszélgetés madárcsicsergéssel a háttérben a friss levegőn igazán felemelő élmény.

Nem csupán egészséges, de még lélekgyógyító hatású is. Menjünk akár családunkkal, akár barátainkkal, ezzel a programmal nem lőhetünk mellé.

Kitűnő és könnyen megközelíthető kirándulóhelyek a budapesti lakosok számára például a Városliget, amely végigjárása után akár egy kellemes vacsorát is elfogyaszthattok Budapest legromantikusabb éttermében, a Városliget Café-ban. 

Kapcsolódj ki a hétvégén!

Kreatív kikapcsolódás

Ha nem a két végletet képviseljük, azaz sem pörgésre, sem pedig nyugalomra nem vágyunk, akkor jöhetnek a köztes megoldások.

Az egyik legkézenfekvőbb lehetőség a mozi, vagy egy színházi előadás, melyeken a részvétel nem igényel túl sok energiát, ugyanakkor általuk feltöltődik a lelkünk vidámsággal.

Amennyiben ennél egy fokkal aktívabb programra vágyunk, de mégsem vagyunk túra pártiak, javasoljuk kipróbálásra a szabaduló szobákat. Ezek az elmúlt néhány évben elterjedt játékok elsősorban felnőttek számára nyújtanak fantasztikus kikapcsolódási élményt, hiszen ezek a szórakoztató fejtörők teljesen kizökkentik a résztvevőket a mindennapi rutinból.

Aki egyszer kipróbálja, biztosan a rabjává válik. Számos ilyen játékot találhatsz a belvárosban, próbáljátok ki barátaitokkal és nevessetek egy jót!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Romkocsma

Romkocsma: igazi hungarikum, melyért rengeteg turista rajong. A 2000-es évek elején kezdődött... Tovább

Puliszka

Puliszka:  A puliszka kukoricalisztből készült kásás étel. Az étel neve a 17.... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek