hirdetes

Hétvégi programok országszerte

Oláh Tamás

Aki nem tudja, hogy pontosan mivel üsse el a hétvégéjét, az jó helyen jár. A következő bekezdések bemutatják nekünk, milyen lehetőségeink vannak belföldön, ha valami igazán izgalmas programmal szeretnénk, hogy teljen a hétvége.

hétvégi programok

Zenélő Budapest

Fővárosunk szépsége, világhírű és rengeteg, olyan programmal találkozhatunk, ami segít felfedezni nekünk Budapest, azon részei és azt az oldalát, amivel egyébként még nem találkoztunk. 
Július 2. és augusztus 27. között ingyenes, szabadtéri koncerttel várja az érdeklődőket a hatodik Zenélő Budapest rendezvénysorozat. A koncertek Budapest olyan, a turisták és a helyiek által kedvelt helyszíneinek kölcsönöznek különleges hangulatot komoly- és könnyűzenei aláfestéssel, mint például a Vajdahunyadvár, a Bazilika, a Magyar Nemzeti Galéria, a Műcsarnok és a Várkert Bazár.

Az idei rendhagyó évadban olyan programmal is készülnek számunkra, amely hosszútávú értéket teremt. Ennek fontos része újonnan tervezett és létrehozott közösségi hangszerek interaktív kiállítása, és több magas színvonalú zenés film, közel száz művész közreműködésével. A helyszínek között megtalálhatjuk többek között a margitszigeti Zenélő kutat, a Műcsarnok oszlopcsarnokát, a Várkert Bazárt, a Budai vár több pontját, a Nemzeti Múzeum csodálatos környezetét, a Millenáris Parkot, és az újonnan nyílt Hegyvidéki Kulturális Szalon teraszát. A helyszínekhez illeszkedve saját repertoárok készülnek, melyek tökéletesen idomulnak az adott épületek múltjához, a zeneirodalom legszebb alkotásait felvonultatva.

hirdetes

Egri Sörfesztivál


hirdetes
Eger rengeteg látnivalót tartogat számunkra. Programok nélkül is érdemes ellátogatni az év bármelyik részében. Viszont most egy igazán különleges esemény kerül megrendezésre, melynek keretein belül kézműves és prémiumkategóriás söröket van lehetőségünk megkóstolni. A gasztronómiai különlegességek és színes programok két napon keresztül zajlanak az Agria Park Díszkertjében.
Nem is tudnék elképzelni jobb időtöltést, mint kellemes időben legurítani egy-két korsó jéghideg sört, hűsölni a fák tövében és élvezni a szuper zenei programokat a társaságommal. Közeledik az idő egy jó kis hétvégi lazításra!

Az Agria Park Díszkertjét átrendezik: felsorakoznak a faházak kitűnő kézműves és prémium kategóriás sörökkel töltve és jobbnál jobb programok váltják egymást a színpadon. A helyszínen máskor nem lehet piknikezni, most nyugodtan üldögélhetünk a babzsákokban vagy a sörpadoknál. A koncertek délutánonként indulnak. Mehetnek a gyerekek is, mert a színpadot úgy helyezik el, hogy a műsorok alatt zavartalanul tombolhassanak a játszótéren.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Komáromi erődrendszer

Komáromi erődrendszer: A komáromi erődrendszer részei egyrészt a történelmi Komárom két... Tovább

Nemzeti Színház

Nemzeti Színház: Sok helyen volt az idők során a Nemzeti Színház, most úgy látszik,a... Tovább

Tovább a lexikonra
Kirándulás Magyar Magyarország
X
Kövess minket facebookon!