hirdetes

Filléres trükk – Próbáld ki és soha többé nem fog fázni a lábad télen!

Sz.F.

A kemény mínuszokban bizony azoknak is fázik a lábuk, akiknek általában nem szokott, a most következő trükk viszont nagy segítséget fog nyújtani mindenkinek, végre vége a fázós lábnak!

Filléres trükk – Próbáld ki és soha többé nem fog fázni a lábad télen!

Télen, főleg akkor, amikor ennyire hideg van, mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy ne fázzunk annyira, leginkább a végtagjainkról kell gondoskodnunk. Nem igazán olcsó módszer, hogy 26 fokot csinálunk a lakásban és az sem túl jó, hogyha három pár zoknit húzunk a lábunkra.

A lakásban azért meg tudjuk oldani, hogy ne fázzon a lábunk annyira, viszont kint már kicsit nehezebb dolgunk van. Szerencsére megoldás ebben az esetben is van, mi már tavaly kipróbáltuk, és be is vált, ajánlom nektek is! 

Az állandóan hideg lábak veszélyei

Kevesen tudják, de az állandóan hideg lábak előbb-utóbb vese-, illetve húgyhólyag betegséget, és makacs felfázást is okozhatnak. Hosszútávon az erek károsodhatnak, ez pedig szövetelhaláshoz vezethet. Éppen ezért fontos a megelőzés, mutatok is nektek egy filléres trükköt, ami segít abban, hogy soha többé ne fázzon a lábad! 

hirdetes

Amire szükségünk lesz: téli lábbeli, toll, olló, fényvisszaverő napellenző fólia.

Tegyük a napellenzőt a földre, lépjünk rá, majd rajzoljuk körbe a tollal a lábunk. Ehhez a művelethez jó, ha megkérünk valakit, hogy segítsen, hiszen jó, ha egészen pontos rajzot készítünk. Miután körberajzoltuk, vágjuk ki, majd tegyük rá ezt a fényes talpbetétet az eredeti, a cipőben található talpbetétre. Irány a csikorgó hó, figyeljük meg, hogy mennyivel másabb lesz a helyzet. Ez az anyag rendelkezik azzal a tulajdonsággal, hogy megvédi a hidegtől a lábat, és benntartja a meleget a cipőben, így két legyet ütünk egy csapásra!

hirdetes

Óvd meg lábaidat te is a nagy hidegtől, ha pedig beázik a cipőd, vagy túlságosan fázik a lábad, akkor inkább ne is indulj útnak, csak akkor, ha nagyon muszáj! Vigyázz magadra, hiszen csak egy életed van! Ajánljuk  ismerőseinknek is a trükköt, így nyugodtan indulhatunk el barátainkkal egy nagy közös téli sétára, oszd meg cikkünket mindenkivel bátran.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Szűrös Mátyás

Szűrös Mátyás: Szűrös Mátyás magyar politikus, diplomata, az MSZMP vezető politikusa, az... Tovább

Dinamó

Dinamó: az egyik legismertebb magyar találmány. Dinamónak nevezzük azokat a villamos gépeket,... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek