hirdetes

Ezért nem szabad a rendszeres éjszakai ébredéseket figyelmen kívül hagyni!

emszi

Íme a magyarázat a látszólag véletlenszerű éjszakai ébredésekre – nem véletlen, hogy pontosan abban az időpontban ébredsz fel minden éjszaka! Itt van a magyarázat!

Mi történik, amikor éjszaka minden ok nélkül felébredünk?

Sok emberrel megesik, hogy minden éjjel felébred ugyanabban az időpontban, de kevesen fordítanak erre különösebben figyelmet. De tudtad-e, hogy ez akár egy magasabb rendű szellemi erő miatt lehet, aki így jelzi testednek kommunikációs szándékát?

A híres kínai gyógyászati mód, az akupunktúra, a testben megtalálható energia-meridiánokra koncentrál. Ezek a meridiánok egy központi óraszerkezethez hasonló pontban futnak össze, ami ellátja a test különböző részeit energiával. Attól függően, hogy hány órakor ébredünk fel éjszaka, testünk a különböző érzetekkel adja tudtunkra, hogy milyen fizikai vagy lelki problémákkal küzdünk.

Sokan úgy tartják, hogy az alvási ciklus alatt kapjuk a legtöbb jelet, üzenetet egy magasabb szellemi erőtől; ezen jelek segíthetnek bennünket a spirituális megvalósuláshoz vezető utunkon.

Minden éjjel ugyanabban az időpontban ébredsz fel? Itt megtudhatod, hogy ez mit is jelent.

hirdetes

Lássuk a magyarázatot a következő oldalon!

Mi történik, amikor éjszaka minden ok nélkül felébredünk?

Az este 9 és 11 közötti alvási problémák a túlzott stressz jelei

A legtöbben ezidőtájt bújnak ágyba. Ha gondot jelent az elalvás, lehet, hogy túl sok stressz ér téged vagy túl sokat aggódsz. A meditáció sokat segíthet ennek a leküzdésében.

A 11 és 1 közötti ébredésnek lelki háttere van

A kínai orvostudomány szerint ekkor a legaktívabb az epehólyag. Ha ilyenkor ébredsz fel, annak érzelmi okai lehetnek; a pozitív megerősítések, önmagunk elfogadása és a megbocsátás gyakorlása segít ilyen esetben.

Az 1 és 3 közötti ébredés a düh miatt lehet

Ez az energia-meridián a májjal van összeköttetésben. Az ekkor történő ébredés a felindultság és harag miatt van, ami a túlzott ’yang’ energia jele. Egy pohár hideg víz és egy kis meditáció ebben is segíthet.

Folytatjuk a következő oldalon!

Mi történik, amikor éjszaka minden ok nélkül felébredünk?

Ha 3 és 5 között ébredsz fel, a magasabb szellemi erők akarnak veled kommunikálni

hirdetes

Ilyenkor az energiák többnyire a tüdővel vannak összeköttetésben, valamint a különböző érzelmekkel, főként a szomorúsággal. A spirituális erők ilyenkor figyelmeztetnek, hogy tartsd szemmel utadat, ami egy magasabb cél felé visz. Az elalvást ilyenkor segíti a lassú légzés, egy kis testmozgás vagy egy imádság.

Az 5 és 7 közötti ébredés az érzelmi gátlások miatt történik

Az energiák ilyenkor leginkább a vastagbélben összpontosulnak; ennek oka az érzelmi visszafogottság és a gátlásaink lehetnek. Az elalvást segíthetik a nyújtógyakorlatok, vagy ha kimész a mosdóba.

Az emberi test a természet egyik legbonyolultabb és legérdekesebb gépezete. Ha figyelünk a különböző jelekre, érzetekre, sok mindent megtudhatunk magunkról, ami segítheti életünket fizikai és spirituális szempontból is.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Vörösmarty Mihály

Vörösmarty Mihály: Vörösmarty Mihály magyar költő, író, ügyvéd, a Magyar Tudományos... Tovább

Rendezvényhelyszín Balaton

Rendezvényhelyszín a Balatonon? Nem egyszerű a kérdés, hiszen a megfelelő helyszín... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek