hirdetes

A legjobb tippek, ha fogyni szeretnél!

S.N.
Tippek a fogyáshoz!

Lassan, de biztosan!

Az egyik leggyakoribb hiba, amit mégis nagyon sokan elkövetnek, hogy nagyon gyorsan szeretnének nagyon sokat fogyni. Ezáltal drasztikus módon kezdenek diétázni. Sokaknál ez ugye elsőre beválik nagyjából, azonban amint leállnak ezzel a szinte semmilyen étrenddel, akkor a legtöbben képesek ezután nagyon gyorsan és egyszerűen akár a duplájára is visszahízni. Érdemes inkább úgy tekinteni a fogyókúrára, hogy ez nem csak erről szól, hanem ez egy teljes életmódváltás, annak érdekében, hogy egészségesebbek legyünk. Ezáltal egy percig sem kell sanyargatnod magad, hiszen szépen lassan meg tudsz szabadulni a kilóktól.


Nincs csaló nap!

A másik leggyakoribb hiba, ami sokak szerint, jó ám vannak kivételek. Tapasztalat és sok vélemény alapján, amíg nem érjük el a célunkat, nem érdemes „csaló napot” tartani, hiszen a legtöbb diéta éppen egy ilyen nap után fejeződik be még idő előtt. Nagyon nagy elszántságot és határozottságot, fegyelmet igényel, de hidd el ha egy kis időre sem csábulsz el, akkor az hosszú távon bizony kifizetődik. De már egy-egy ilyen napnak is lehet az a hatása, hogy nem úgy sikerül a fogyás, ami miatt könnyen elveszíthetjük a motivációunkat, eddigi kitartásunkat és az addigi kemény munka könnyedén, egy csapásra kárba veszhet.

hirdetes

Sportolj!

A legfontosabb, hogy a diéta akkor a leghatásosabb, ha mellette sportolunk is. A fogyásnál mindenképp a legjobb módszerek a kardiós edzések, de főleg a futás. Itt is fontos a rendszeresség, attól függ persze, hogy mennyire van időnk és energiánk de érdemes ilyenkor egy héten minimum háromszor egy-egy órát is edzeni. Az sem szerencsés, ha viszont minden nap több órát töltünk edzéssel, mert itt viszont igenis szüksége van a testünknek egy kis pihenésre, mert nagyon könnyedén túlterhelhetjük magunkat. Emellett azok, akik több kilótól szeretnének megszabadulni, azoknak érdemes különféle erősítéseket is beiktatni, hogy az esetlegesen megnyúlt bőr szépen formálódjon a fogyás alatt. Ilyenkor viszont számolni kell azzal is, hogy növeljük az izom tömegét és ezért előfordulhat, hogy a mérleg nem fog kevesebbet mutatni, de fontos, hogy ne felejtsük el, hogy az már nem a zsír tömege, hanem az izomé. Nem beszélve arról, hogy a tükörbe nézve mennyire látszik majd a változás, egy sokkal szebb összkép formájában.

hirdetes
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

József Attila

József Attila: Az egyik legjelentősebb magyar költő, kinek sorsa összefonódott a... Tovább

Déri Miksa

Déri Miksa: az egyik leghíresebb magyar feltaláló. Déri Miksa egy személyben mérnök,... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek