hirdetes

Hogyan találd meg az alkatodhoz legjobb passzoló farmert? Divattippek férfiaknak

Fizetett megjelenés

A különféle farmernadrágok már nagyon régóta rendkívül népszerű viseletnek számítanak. Ezen pedig nem is csodálkozhatunk, hiszen nem csupán strapabíró és univerzális ruhadarabokról beszélünk, de rendkívül stílusosakról is. Éppen ezért ma már számtalan különféle stílusú és fazonú farmert fellelhetünk, azonban ezek közül nem biztos, hogy mindegyik tökéletesen passzol majd hozzánk. Nézzük meg tehát mire érdemes odafigyelnünk a tökéletes farmer megtaláláshoz.

Divattippek férfiaknak

Farmerfazonok

A férfi farmerek között általánosságban véve négy különféle fazont különböztetünk meg. Ezek közül a legismertebb a regular vagy classic fazon, amely egy időben bár uralta a divatvilágot, ma már egyre inkább háttérbe szorul. A második ezek között az úgynevezett slim vagy slim fit fazon, amely mostanság legtrendibbnek számít. Ezt azonban nem szabad összekeverni a harmadik skinny fazonnal, hiszen utóbbi nem csupán a test vonalát követi, de szorosan rá is tapad – pont, mint egy csőnadrág. A csoport utolsó tagja a baggy vagy oversize, de magyarosan egyszerűen csak bő szabású farmernadrágok kínálata. Ilyen farmereket ma már leginkább csak az underground és hip-hop stílus képviselői hordanak, bár ez régen sem volt nagyon másképp. Bár kétségkívül a slim fit fazon a legnépszerűbb manapság, ez azonban még korántsem jelenti azt, hogy számunkra is jól állnának az ilyen darabok. Sokan abba a hibába esnek, hogy a legnépszerűbb, legdivatosabb fazonokat választják, miközben figyelmen kívül hagyják saját testi adottságaikat. Az eredmény ilyenkor viszont nem a stílusos megjelenés szokott lenni.

hirdetes

Milyen fazont válasszak?

Nos, itt mindenképp a saját alkatunkat érdemes a döntésünk alapjául venni. A slim fit farmerek kétségkívül jól mutatnak az átlagos és sportos testalkaton. Ha azonban van rajtunk jó pár kiló felesleg, úgy feltétlen érdemes elkerülnünk az ilyen testhez álló darabokat, ahogyan akkor is ha nagyon filigrán alkatúak vagyunk. Tehát azok, akik plusz kilókkal küzdenek vagy épp nagyon vékony alkatúak, jobban teszik, ha a classic szabásvonal mellett teszik le a voksuk. A skinny farmereket pedig a legjobb, ha az izmosabb, kidolgozottabb alkat mellé választjuk csupán. Ezek a csőnadrágok ugyanis még az átlag testalkat esetében is pipaszárlábakat varázsolnak a viselőjüknek. Tehát ezek inkább azokon mutatnak jól, akik rendszeresen a konditeremben tréningezik a lábizmaikat. Az oversize vagy baggy stílusú farmereket bárki viselheti, viszont ezekben minden bizonnyal a hip-hop szubkultúra elkötelezett hívének fogunk tűnni. Ha tehát nem áll közel a szívünkhöz ez a zenei irányzat és a vele járó egyéb dolgok, akkor inkább kerüljük ezt a fazont.

hirdetes

Milyen színben érdemes farmert vásárolnunk?

Színválaszték terén sem lehet okunk panaszra a férfi farmerek kínálatát illetően. Általánosságban viszont elmondható, hogy a sötétebb árnyalatú kék és a klasszikus farmerkék színek jelentik majd a legjobb választást valószínűleg mindenkinek. Ezek a színek ugyanis bármilyen öltözék mellé jól passzolnak, a sötétebb farmerek pedig kellően elegánsak akár inggel is. Azonban ugyanez már nem mondható el a férfi farmerek túlzottan világos vagy sötét árnyalatairól. Tehát a fehér, a világoskék és a fekete farmerek már nem állnak jól akármihez. Ha pedig mindezek ismeretében már tudjuk milyen farmer illik hozzánk, akkor az alábbi linken érdemes körülnéznünk, hiszen itt széles választékban, korrekt árakon számtalan minőségi farmer közül válogathatunk: https://modivo.hu/c/ferfiak/ruhanemu/farmerek.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Műcsarnok

Műcsarnok: esetében Budapest legnagyobb kiállítóterméről beszélhetünk, amely a Hősök... Tovább

Adventi szokások

Adventi szokások: Az adventi koszorú András napjához legközelebb eső vasárnap és december... Tovább

Tovább a lexikonra