hirdetes

Tippek, hogyan vásároljuk olcsóbban online

Oláh Tamás
online vásárlás

4. Készüljünk fel a szezonális akciókra


A kuponos lehetőségek, mint amilyeneket az ismert magazinok kínálnak, vagy akár a híres Black Friday akciók sokakat lázba hoznak. A nagy kedvezmények csábítóak, de ha nem a vásárlás élménye a fő szempont, hanem az is, hogy ténylegesen spóroljunk valamennyit, akkor érdemes a nagyobb értékű vásárlásainkat az ilyen akciós időszakokra tenni. A legtöbb helyen legalább 20%-os kedvezményekhez juthatunk hozzá ilyenkor az akcióban résztvevő üzletek, és egyre többeknél válthatod be a kuponodat akár online beváltással is. Ezeknél az akcióknál minél többet vásárlunk, annál többet tudunk spórolni – ami lényegében így is van, viszont nem szabad átesnünk a ló túloldalára. Csak azt vásároljuk meg amire tényleg szükségünk is van, hiszen akkor spórolunk csak igazán.

hirdetes

5. Hírlevelek

Néhány webáruház azonnali kedvezményeket ajánl számunkra, ha feliratkozunk a hírlevelükre, amivel egyébként nemcsak emiatt járhatunk jól, hanem azért is, mert hamarabb megtudhatjuk a leárazásokkal kapcsolatos információkat, vagy kaphatunk kedvezményekre jogosító kuponokat/kódokat is.

Annyi igaz, hogy a sok hírlevél nagyon zavaró lehet, de ha egy külön e-mailcímre vagy egy külön mappába irányítjuk őket, akkor szabad perceinkben gyorsan át tudod futni ezeket, és azonnal el is távolíthatjuk őket, amelyeknek éppen nem vesszük hasznát.

6. A szállítási költség

hirdetes

Vannak olyan boltok, ahonnan ingyenesen szállítanak, vannak, ahol csak akkor kapjuk meg ingyen a megrendelt termékeket, ha bizonyos összeg felett költekezünk. Ha egyébként is elérnénk ezt az összeget, akkor semmi probléma, ha viszont jóval kevesebbet költünk, akkor is tudunk a szállítási díjból faragni. Általában olcsóbb, ha nem közvetlenül a lakcímünkre rendeljük a terméket, hanem mondjuk egy közeli átvevőpontra vagy csomagautomatába. Ha kisebb csomagról beszélünk, akkor talán érdemesebb ezt a megoldást kipróbálni, főleg ha úgyis útba ejtjük az átvevőpontot, mikor éppen bevásárolni indulunk vagy a munkából tartunk hazafelé.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Szent-Anna tó

Szent-Anna tó: Erdély egyik fő látványossága, melyhez ezernyi legenda csatolható.  A... Tovább

Ősi bútorunk, a szuszék

Ősi bútorunk, a szuszék: Deszkából összeállított vagy vesszőből font és sárral... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Hírek Magyarország
X
Kövess minket facebookon!