notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Rendkívüli Holdfogyatkozás szemtanúi lehetünk ma!

hirdetes

Rendkívüli Holdfogyatkozás szemtanúi lehetünk ma!

Sz.F.

Minden égi jelenség jelentős befolyással van az életünkre, ezért mondanunk sem kell, hogy a február 10-11-én bekövetkező Holdfogyatkozás is nagy hatással lesz ránk.

Rendkívüli Holdfogyatkozás szemtanúi lehetünk ma!

Már az idők kezdete óta az emberiség különös jelentőséggel ruházta fel ezt a nem mindennapi eseményt. Úgy gondolták, hogy Holdfogyatkozás idején valami rendkívüli dolog történik, ami többnyire természeti katasztrófa, éhínség, pusztulás bekövetkeztét vetítette előre. Ma már úgy gondoljuk, hogy nem csak a külsőségekre van hatással, például látványban, a Holdfogyatkozás, hanem a belső békénket, lelki erőnket is nagy mértékben befolyásolja.

Például a februári Holdfogyatkozás hatására érzékenyebbek leszünk, mindent jobban fogunk érezni, ezért fontos az, hogy az ösztöneinkre, a belső hívó hangokra hallgassunk. Ha így teszünk képesek leszünk felfedezni mások gyenge pontjait, ugyanakkor mi sokkal türelmesebbek, higgadtabbak leszünk.

hirdetes

A Holdfogyatkozás arra is késztet bennünket, hogy felnőtt módjára elemezzük a helyzetünket, nézzük meg, hogy miben vagyunk jók, és miben kevésbé jók, majd ezek alapján változtassuk meg eddigi életfilozófiánkat. Az égi jelenség hatására újra szabadok szeretnénk lenni, kezünkbe venni a saját életünket és azt cselekedni, ami igazán boldoggá tesz bennünket. A következő oldalon folytatom!

Forrás

Rendkívüli Holdfogyatkozás szemtanúi lehetünk ma!

Ha most készülünk a hétvégén egy romantikus utazásra a párunkkal, vagy csak egyedül szeretnénk elmenni valahová, remek alkalom lesz, hiszen a Holdfogyatkozás segít abban, hogy a világ feltárja előttünk a titkait, hogy szélesítsük a látókörünket, ismerkedjünk meg új emberekkel, ami akár az anyagi helyzetünkre is jó hatással lehet.

hirdetes

Azonban negatív hatásai is lehetnek a Holdfogyatkozásnak, például, kihasználhatjuk a helyzetünket, hogy elérjük, amit szeretnénk. Ugyanakkor csökkenhet az empátiánk, a tolerancia érzetünk, konfliktusokat robbanthatunk ki, rendetlenséget teremthetünk az életünkben. De ha jól használjuk fel a Holdfogyatkozás által küldött energiákat, akkor türelmesebb és megértőbb emberekké válhatunk, ami jót tesz a spirituális fejlődésünknek.

Forrás

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
64 020
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
1 988 052

Szótár

Fafaragás

Fafaragás: Az építészetben is nagy jelentősége van a díszítő jellegű fafaragásnak, igazi... Tovább

Ludwig Múzeum

Ludwig Múzeum: Budapest egyik leghíresebb múzeuma. A múzeum első sorban kortárs művészeti... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek