notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Milyen szülő vagy? Horoszkópod elárulja

hirdetes

Horoszkópod elárulja milyen szülő vagy!

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Milyen szülő vagy? Mindent megengedsz a gyerekeidnek, vagy inkább túlságosan szigorúan viselkedsz velük? A horoszkópod elárulja mennyire jó szülő vagy!

Milyen szülő vagy? Horoszkópod elárulja

Kos

A Kosok valódi vezetők, így a családban is uralkodnak. Jaj annak a gyermeknek, akinek mindkét szülője kos csillagjegyű. Hajlamos vagy folyamatosan parancsolgatni a gyermekednek, pedig nem erre van szüksége, mutass neki inkább példát, amit követhet. Ha a gyermekeid más véleményen vannak mint te, akkor hajlamos vagy addig rágni a fülüket, amíg meggyőzöd őket, hogy neked van igazad.

 

Bika

A bika stabil, türelmes és megbízható személyiség, aki mindent megtesz a gyermekeiért. Mi több, úgy tűnik, hogy az összes csillagjegy közül a Bika a legjobb szülő, főként az apukák! Megteremti a családi hangulatot, ezért a gyermekei szeretetben és boldogságban nőnek fel. A bika legnagyobb vágya, hogy nyugodtan és boldogan élhessen. A gyermekeinek mindent megad, ő a tökéletes szülő, akire minden gyermek vágyik, mert szeretetben és boldogságban neveli kicsinyeit.

 

Ikrek

Az ikrek nagyon intellektuális személyiségek, így a gyermekeiket arra nevelik, hogy tanuljanak. Könnyedén megtanítják a fontos dolgokra, de türelmük az nincs, ráadásul nagyon ingadozó a hangulatuk. Ő az a személy, aki körül villámgyorsan megváltozik a hangulat, egy családi kiránduláson, a legapróbb dolog miatt is képes megsértődni, amivel mindenki hangulatát elrontja. Azonban ugyanígy képes fel is vidítani a gyermekeit, ha erőt vesz magán és nem hagyja, hogy a hangulata befolyásolja a családdal töltött időt.

 

Lapozz egyet a többi csillagjegyhez!

Milyen szülő vagy? Horoszkópod elárulja

Rák

A rák nagyon érzékeny, ő mindig kapcsolatban van a gyermekeivel még akkor is, ha azok már felnőttek. A gyermekei ezért örömmel mennek haza, mert tudják, hogy mennyire szereti őket és mindig mellettük áll. A gyermekei mindig számíthatnak rá. A féltésével azonban hajlamos megőrjíteni őket. Ő az a szülő, aki tízszer is felhíja a gyermekét, ha éppen tovább tart az edzés, vagy ha nem volt ideje főzni, csak szendvicset hagyott a hűtőben.

 

Oroszlán

Szereti és félti a gyermekeit, vidám hangulatot teremt otthon, így a kicsik örömmel vannak vele. Vezéregyéniség és ha nem figyel oda a viselkedésére, a gyermekei tarthatnak tőle. Hajlamos leteremteni a gyerekeket, a dühe azonban gyorsan el is szál. Az oroszlán apukák türelmesebbek, de nagyon féltik a gyermekeiket, így kamaszkorban ez gondokat okozhat.

hirdetes

 

Szűz

A rend és a tisztaság számára nagyon fontos, ezért meg kell tanulnia kezelni az olyan helyzeteket, amikor a gyerekek nem tisztelik a munkáját, vagyis rendetlenség van a lakásban, vagy éppen rossz jegyet hoznak. Hajlamos zsörtölődni, de ezzel csak azt éri el, hogy a gyermekei inkább a másik szülőnek mesélnek, ami miatt a szűz meg is sértődik, mivel nem ő van a középpontban. Ha elfogadja, hogy a gyerekek megváltoztatják az életét és többé már nem csak ő lesz középpontban és nem csak az ő kívánságai fontosak, akkor jó szülő lehet belőle. A makacssága és a zsörtölődő természete azonban sokszor megnehezíti a család napjait.

 

Lapozz egyet a többi csillagjegyhez!

Milyen szülő vagy? Horoszkópod elárulja

Mérleg

Fontos számára a fejlődés, ezért elvárja a gyermekeitől, hogy tanuljanak. Otthonos és vidám környezetben neveli a gyermekeit. Ő az a típus, aki iskola után különórára, edzésre, táncórára viszi a gyereket, ami nagyon fárasztó lehet a kicsik számára. A gyermekeivel beszélget, ezért szívesen megosztják vele a dolgaikat. Ha megérti, hogy a gyerekek néha egy kis kikapcsolódásra is vágynak, akkor fantasztikus szülő lehet belőle.

 

Skorpió

A gyerekeidet mindennél jobban szereted és próbálod őket a legjobb hangulatban nevelni. Azonban hajlamos vagy házsártos lenni. Mindig mellettük állsz és számíthatnak rád, de nagyobb korban nehezen viselik, ha te akarsz dönteni helyettük. A hangulatodtól függ, hogyan viselkedsz a gyerekeiddel, amit elég nehezen viselnek. Ha te éppen zsörtölődsz, akkor hagyjon békén mindenki, de ha elmúlik a haragod, akkor elvárod, hogy körülvegyen a család és mindenki jó kedvű legyen.

 

Nyilas

A gyerekeidet szeretetben neveled és mindent megadsz nekik. Azonban ha neked egyszer rossz hangulatod van, akkor meneküljön mindenki a közeledből, mert azon csapódik le a dühöd, aki a közeledben van. A gyerekeid megszokják a hangulatingadozásaid és a kirohanásaid, de ha nem változtatsz a viselkedéseden, nem fognak veled őszintén beszélni, mert tartanak tőle, hogy miért harapod le a fejüket.

 

Lapozz egyet a többi csillagjegyhez!

Milyen szülő vagy? Horoszkópod elárulja

Bak

A türelmetlenségeddel mindenkit idegesítesz, ha te valamit akarsz, akkor elvárod, hogy az egész család azt akarja. Azonban a gyerekek nem mindig tudnak megfelelni neked, amit hajlamos is vagy a tudtukra adni. Nagyon szereted a csemetéid, de ha úgy véled, hogy valamit nem úgy csinálnak ahogyan kellene, akkor kiosztod őket, ezzel azonban sok mindentől elveszed a kedvüket. Egy jó szülő megértő, ne feledd.

 

Vízöntő

Kedves és gondoskodó szülő vagy, aki mindent megtesz a gyermekeiért, néha túl sokat is. Meg kell tanulniuk önállónak lenni, ami melletted elég nehéz, mert ha lehetne, még iskolás korukban is te kötnéd be a cipőjüket, de ez felesleges. Azt hiszed, hogy ha egyre több dolgod meg tudnak csinálni egyedül, akkor te már nem vagy olyan fontos, pedig ez nem igaz, csak átalakul a szülői kapcsolat és más miatt leszel lényeges a számukra.

 

Halak

Mindig vigyázol a gyermekeidre, veled az élet valódi vidámság, de meg kell tanulnod, hogy ne hagyj rá mindent a gyerekekre. Te vagy az a szülő, aki megenged még egy csokit, aki hagyja, hogy tovább tévézzenek és nem bánja, ha kicsit tovább alszik a gyerek, de ha mindent rájuk hagysz, az ő életüket nehezíted meg. Néha szabályokat kell állítanod, hogy a gyerekek tudják, mihez tartsák magukat.

 

Forrás

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
169 340
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
169 340
Közösség

Szótár

Drótszőrű magyar vizsla

Drótszőrű magyar vizsla: a 9 tradícionális magyar kutyafajta egyike. A drótszőrű magyar... Tovább

Mátyás templom

Mátyás templom: A budavári Nagyboldogasszony-templom, ismertebb nevén Mátyás-templom, Budapest... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 224

Átlagos értékelés: 4.7

Érdekességek Magyarság