hirdetes

Egy horvát határmenti városban most 50 forintért lehet nyaralót venni

ZH

Még sok kitétele sincsen annak, hogy 50 forintét tudjunk nyaralót vásárolni a horvát határhoz közeli városban. Hát kinek ne érné meg a lehetőség ugye?

horvát nyaraló 50 forintért

Tényleg 50 forintért árulják a horvát nyaralókat


A lakhatási válság az egész világon jelentős kihívást jelent, és egyre több ember számára válik elérhetetlenné saját ingatlannak a magas árak miatt. Azonban egy új lehetőség merült fel, amely most közelebb van, mint valaha: Horvátországban, mindössze 50 forintért megvásárolhatók egyes ingatlanok.


Számos modern társadalomban, köztük Magyarországon is, a lakhatási probléma az egyik legnagyobb kihívás. A bérek és a lakásárak közötti szakadék olyan mértékűvé vált, hogy sok ember számára lehetetlenné vált a saját otthon megvásárlása banki kölcsön nélkül.


Eddig főként távoli országokban lehetett hallani az egy euróért kínált házakról, például az olasz kormány indított ilyen programot az elnéptelenedő szicíliai falvak megmentése érdekében. Most azonban egy közeli, szomszédos országban is hasonló lehetőségek tárulnak fel - ráadásul mindez mindössze 13 centbe kerül, ami közel 50 forintnak felel meg.

hirdetes

Nem mindenki tud hitelt felvenni…


Azoknak, akik nem rendelkeznek banki hitellel, vagy nem akarnak vele élni, az európai ingatlanpiac változásai fontos lehetőségeket kínálnak. Korábban távolabbi országokból hallottunk olyan programokról, amelyek keretében egy euróért kínálnak eladó ingatlanokat. Például Olaszországban, ahol elnéptelenedő falvak megmentése érdekében indultak hasonló kezdeményezések.


Horvátország, az Adriai-tenger gyöngyszeme, az utazók millióinak kedvelt célpontja a gyönyörű táj és az évszázadok óta fennmaradt történelem miatt. Habár ez a konkrét program nem az Adriai-tenger partjaira vonatkozik, mégis kiváló lehetőséget kínál azoknak, akik álmodnak egy saját nyaralóról ebben a varázslatos országban.

hirdetes

Légrád


A település, amelyre az akció vonatkozik, Légrád, és bár kicsi, komoly történelmi hátterrel rendelkezik. A közelében lévő magyar határnak köszönhetően könnyen elérhető, és a környező táj lenyűgöző szépségeket kínál. Noha vannak bizonyos feltételek a vásárlás előtt, az álom otthon egyáltalán nem elérhetetlen álom többé.

Néhány feltételnek azonban meg kell felelni, mint például 45 évesnél fiatalabbnak lenni és büntetlen előéletűnek kell lenni, továbbá a vásárló nem rendelkezhet saját tulajdonú lakóingatlannal - bár ez nem egyértelmű a leírásból, hogy csak Horvátországban vagy világszerte értendő.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Balaton-felvidéki tanúhegyek

Balaton-felvidéki tanúhegyek: a tanúhegyek Badacsonytól a Somlóig érnek. Történetük 260... Tovább

Körös-Maros Nemzeti Park

Körös-Maros Nemzeti Park: Hazánk 10 Nemzeti Parkjának egyike. Az 1997-ben alapított... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Ételek Európa Gasztronómia Hírek Kirándulás Külföld Magyar Magyar történelem Magyarország Magyarság Programajánló Regény Retró Sport Szórakozás Történelem Utazás