hirdetes

Hosszú Katinka éttermet nyit! – Ilyen ételek szerepelnek majd a menüben

ZH

Már lehet, hogy hallottál róla, hogy Hosszú Katinka is beáll a vendéglátósok sorába, és hamarosan megnyitja új éttermét. Június 9-én tartanak is egy sajtó eseményt, ahol az étterem különleges menükínálatát lehet megkóstolni, ugyanis leginkább glutén-, tej-, és cukormentes ételkülönlegességek szerepelnek majd a menüben. 

Hosszú Katinka éttermet nyit

Hamarosan nyit Hosszú Katinka étterme


Hosszú Katinka éttermében igazi ételkülönlegességeket kóstolhatunk majd, amik mind glutén-, tej-, és cukormentesek. Ezen a héten, június 9.-én tartják a sajtótájékoztatót, ahol a meghívott vendégek megismerkedhetnek a különleges fogásokkal és az étteremmel. Katinka már tavaly is beszélt róla, hogy belevágná a fejszéjét egy ilyen vállalkozásba, idén már nyitja is az éttermét! A KOOOL igazi superfoodokat kínál majd így nagyon kíváncsian várjuk a sajtótájékoztatón résztvevők véleményét!

hirdetes

Meghívó Katinka éttermébe


hirdetes
A június 9-i sajtótájékoztató rendezvényt a KOOOL-ban tartják, azonban azt még senki nem tudja pontosan, hogy merre, ugyanis a meghívókon csak az szerepel, hogy az V. kerületi Szent István körútra érkezzenek a vendégek, így az a meghívóból nem derül ki, hogy maga az étterem is ezen a helyszínen lesz-e, de úgy vélik, hogy nem egy külsős helyszínre hívják majd az újságírókat. A rendezvény házigazdája természetesen a többszörös olimpiai-, világ-, és Európa-bajnok úszó, Hosszú Katinka lesz, aki részletesebben bemutatja majd az éttermet, és szívélyesen válaszol majd a kérdésekre.

Megvalósul Hosszú Katinka régi álma


Ahogy már kiderült, Hosszú Katinkának már régi álma, hogy éttermet nyithasson és tavaly végre a tulajdonába került egy olyan vállalkozás, aminek fő tevékenységi köre az éttermi és mozgó vendéglátás. Akkor az étterem gondolata még csak tervezési fázisban volt, de már akkor tudta, hogy egy olyan éttermet szeretne nyitni, ahol kiegyensúlyozott, egészséges étkezéssel foglalkozik majd, így hirdetve a tudatos táplálkozás fontosságát.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Bőrmívesség

Bőrmívesség: A magyar kultúra egyik meghatározó része a bőrdíszművesség. Azonban nem csak... Tovább

Karinthy-gyűrű

Karinthy-gyűrű: kitünetésfajta, melyet évente ítélnek oda az arra érdemes művészeknek. A... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Ételek Gasztronómia Hírek Magyar
X
Kövess minket facebookon!