Hurka-kolbász
Hurka-kolbász: A disznótoros ételeink alapját jelenti a hurka és a kolbász is. Több féle hurkát ismerünk: véres, tüdős, májas. Valaki zsemlét, más pedig rizset tesz bele.A hurkát általában főzik, a kolbászt pedig füstölik. Annak ellenére, hogy mindkettőt lehet önmagában vagy egy kiflivel és paprikával enni, a hurka és a kolbász rengeteg magyar ételben megtalálható alapanyag, ami az ételeket még sokoldalúbbá varázsolja.

Pofonegyszerű, mégis isteni palacsinta alternatívák - recepttel
Tudom, a palacsintát nem lehet csak úgy megunni… Viszont rengeteg alternatívája ismert, melyeket a legegyszerűbb módon elkészíthetünk, akár negyedóra alatt! Ezek alapja...

Jellegzetes magyar édesség – hogyan készül a legfinomabb somlói galuska?
A somlói galuska rendkívül finom, nem véletlen, hogy a magyar cukrászat egyik legismertebb készítménye. A piskótatésztából készült alap, csokiöntettel és tejszínhabbal...

6 egyszerű ötlet a még finomabb pirítósért – recepttel
Amennyiben fel szeretnéd dobni reggelijeidet, összegyűjtöttünk mostani cikkünkben 6 egyszerű, de annál finomabb receptet, amikkel biztosan boldogabban indul a reggel!

10 dolog, amit nem veszek, és nemcsak egészségesebb vagyok, hanem spórolok is
Amikor bevásárolni indulok általában két fontos szempontot tartok szem előtt, az egyik az egészségem, a másik pedig a pénztárcám. Bár sokan azt gondolják, hogy egészségesen...

Isteni finom és olcsó aranygaluska receptek
Ha mostanában gondolkoztál valami egyszerű, de annál finomabb recepten, ráadásul édesszájú vagy, akkor a mostani cikkem Neked íródott. A tökéletes nagyi féle aranygaluska...

Körözött – recept ahogy nagymamám készíti, és annak alternatívái
Ki ne szeretné a körözöttet? Ez a túró alapú étel receptje rendkívül megosztó tud lenni, számos kérdés merülhet fel bennünk vele kapcsolatban. Tegyünk bele fokhagymát?...

3 olcsó és egyszerű krumplis étel, melyek biztosan Neked is ízleni fognak
A krumplit senkinek sem kell bemutatni, egyik legváltozatosabban feldolgozható élelmiszerünk a konyhában. Találkozhatunk vele köret, nassolni való, egytálétel formájában is....

Március 12-ig lehet nevezni a Magyarország étele 2021 szakácsversenyre
Március 12-ig lehet nevezni a Magyarország étele 2021 szakácsversenyre, amelyre a világ minden tájáról, a történelmi Magyarország területéről és a diaszpórából is várják...

10 konyhai trükk, amit nagymamámtól tanultam
Csúcsmodern konyhai eszközök, új modern eljárások ide, vagy oda. Még mindig nagymamám süt, főz a legjobban, a régi hagyományos technikáival és eszközeivel. És ő...

Készítsünk isteni finom körömpörköltet!
Vacsorára egy kicsit nehéz étel, de ebédnek annál jobb! A férfiak egyik kedvenc ételét mutatom be nektek, nézzük, hogyan készül az isteni finom körömpörkölt!

Miért ez a világ legjobb melegszendvicssütője még ma is?
A válasz nagyon egyszerű is lehetne: azért mert a világ legjobb melegszendvicsét süthetjük a segítségével! Én viszont most egy teljes cikket szentelek a világ legjobb...

Disznósajt készítése házilag
Van, aki szereti, és van, aki undorodik tőle, egy azonban biztos: a disznósajt Magyarország részévé vált az idők során! Most bemutatjuk nektek ezt az igazi falusi finomságot,...