első randi helyszínek

hirdetes

5+1 ideális helyszín az első randihoz!

S.N.
Helyszínek az első randihoz!

Normafa Park

Az eddigi legaktívabb program. Hiszen a hosszú séta, kirándulás mellett akár kis kedvenceitekkel is tölthetitek a napot, hiszen a hely állatbarát. De mindketten szeretitek a sportokat, akkor érdemes lehet szervezni egy bicikli túrát. Ebben az esetben azonban ügyeljünk arra, hogy vagy szervezzünk egy romantikus kis pikniket vagy nézzük meg, hogy milyen lehetőségeink vannak arra, hogy beszélgetni is tudjunk a partnerünkkel. De ha a túrázás szerelmesei vagytok, akkor az oldalon még találhattok könnyen letölthető túra útvonalakat is, amelyen gyönyörű a kilátás.


Korcsolyázás

Így, hogy már egyre többször jön a rossz idő, lassan közeledik a karácsonyi időszak is, ami nem jelenthet mást mint, hogy hamarosan nyitnak a korcsolya pályák is. Ami egy nagyon jó vicces, romantikus program lehet mindkettőtök számára. Nem is beszélve arról, hogy a hideg után még kényelmesen be tudtok ülni, akár a helyszínen vagy egy másik helyen meginni egy finom forró csokit vagy akár forralt bort is. Ez azért is lehet még nagyon szuper, hiszen idén a fővárosban sajnos elmarad a karácsonyi vásár, így ha például a városban van dolgod, nem biztos, hogy idén is ihatsz egy isteni forró csokit vagy éppen forralt bort, de a korcsolya pálya melletti büfében biztosan megtalálod a kedvenc téli italod, így ezáltal ez a program sem marad el!

hirdetes


+1 Margit-sziget

Lehet ez is már kissé unalmasnak hangzik, azonban sokan nem tudják, hogy mégis mennyi izgalmas lehetőséget rejt a Margit-sziget egy romantikus piknik vagy a zenélő szökőkút mellett. Hiszen például ott van az ingyenes látogatható állatpark, vagy az ebben az időszakban különlegesen gyönyörű Japánkert, ahol akár elkészíthetitek az első közös fotótokat is, hogy biztosan emlékezetes maradjon akár még az unokáitoknak is. De a szigeten található egy másik zenélő kút is, a Bodor-kút, ami történelmi hangulatú zenét „játszik” minden egész órában, a kijelölt idősávokban. Itt is megkaphatjuk a kilátás szépségeit, ugyanis lehetőségünk van felsétálni a víztoronyba is, ahonnan szintén gyönyörű látvánnyal gazdagodhatunk. Mennyi izgalmas és nagyszerű program lehetőség, ráadásul egy helyen!

hirdetes
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Zenthe Ferenc

Zenthe Ferenc: Zenthe Ferenc Rameshofer Ferenc néven született. A Nemzet Színésze címmel... Tovább

Miskolctapolca barlangfürdő

Miskolctapolca barlangfürdő: Miskolc és Borsod megye első számú idegenforgalmi... Tovább

Tovább a lexikonra
Kirándulás