hirdetes

A Balaton is befagyhat, olyan hideg lesz- heti időjárás előrezeljés

VN
Heti időjárás előrejelzés

Csütörtöki időjárás előrejelzés

Délelőtt még jobbára borult idő várható, majd délután nyugat felől egyre több helyen felszakadozik, csökken a felhőzet, felhőátvonulások lehetnek, estig inkább csak a Tiszántúlon maradhat borult az ég. Sokfelé, estétől már inkább csak a Tiszántúli területeken valószínű csapadék: az esőt nyugat, északnyugat felől havazás váltja fel mindenütt. Az északi, északnyugati szél megerősödik, sok helyütt viharossá fokozódik. A hajnali, reggeli órákban általában -9, +9 fok valószínű, napközben pedig fokozatosan hűl a levegő.

Pénteki időjárás előrejelzés

Felhőátvonulások várhatók, a nyugati országrészben hosszabb, a keleti tájakon rövidebb napsütéssel. Elszórtan előfordulhat hózápor. Az északnyugati, nyugati szelet erős, a Dunántúlon több helyen viharos széllökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -8 és -15 fok között alakul, de a havas, derült, szélvédett részeken akár -16, -20 fokot is mérhetnek. Valószínűleg délután sem lesz melegebb -1, -9 foknál.

hirdetes
hirdetes

Szombati időjárás előrejelzés

Felhőátvonulásokra van kilátás több-kevesebb napsütéssel, szórványosan hózáporokkal. Az északnyugati szél sokfelé megerősödik, időnként viharossá fokozódik. A minimum-hőmérséklet általában -8 és -15 fok között alakul, de a havas, derült, szélvédett részeken akár -16, -20 fokig is lehűlhet a levegő. Délután is csak -1, -9 fok valószínű.
Vasárnapi időjárás előrejelzés
Átmeneti felszakadozások mellett többnyire erősen felhős időben lesz részünk. Szórványosan kialakulhat hózápor. Több helyütt megerősödik az északi szél. A minimum általában -7 és -15 fok között várható, de a havas, derült, szélvédett részeken akár -16, -22 fokig is süllyedhet a hőmérséklet. Délután -1, -9 fok valószínű.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Balatonfüred:

Balatonfüred: A Balaton déli partjának fővárosa, sokak szerint a legszebb balatoni település.... Tovább

Fővárosi Nagycirkusz

Fővárosi Nagycirkusz: Budapest XIV. kerületében a Városligetben, a Széchenyi fürdővel... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Hírek
X
Kövess minket facebookon!