hirdetes

Egy idős bácsi tanácsai: egy ilyen nőnek soha ne kérd meg a kezét drága fiam!

Sz.F.

A sok mindent megélt, tapasztaltabb idősek tanácsaira nem árt odafigyelni. Hallgassuk meg idősebb rokonainkat, hiszen nagyon sok mindent tanulhatunk tőlük. Megtudhatjuk, hogyan lehet kiegyensúlyozottabb az életünk, a párkapcsolatunk.

Egy idős bácsi tanácsai: egy ilyen nőnek soha ne kérd meg a kezét drága fiam!

Az idősek szavait mindig érdemes meghallgatni, sokan azonban mennek a saját fejük után, és nem törődnek semmivel legtöbbször azt gondolják, hogy az öreg nem tudja, mit élnek ők át, és régen sokkal másabb volt minden, szóval nem tudnának olyan tanácsot adni, ami a mai világban is megállná a helyét.  Pedig a sok mindent megélt, tapasztaltabb idősek tanácsai mindenkor jól jönnek, az idősebb rokonainktól tanulhatjuk a legtöbbet! Többek között azt is megtudhatjuk, hogyan lehet sokkal kiegyensúlyozottabb, és boldogabb az életünk, hogyan viselkedjünk a nőkkel, mit tegyünk meg azért, hogy jobb, gazdagabb legyen a párkapcsolatunk. 

Persze-persze, nagyon sok idős ember él egyedül, vannak köztük olyanok is, akik elváltak, és ezért nincs párjuk, de ők is tudnak olyan tanácsot adni nekünk, ami hasznos lehet. Leginkább azért, mert tudják, hogy mit hibáztak az életük során, mit tettek azért, hogy vége legyen a házasságuknak, így tanulhatunk a rossz tapasztalataikból is. 

Én mindig is ittam nagypapám szavait, nagyon szerettem vele beszélgetni, olyan jó volt egész este hallgatni őt. Nagymamámmal élte le az egész életét, hosszú ideig voltak házasok, és szinte sohasem veszekedtek, meg tudták találni a közös hangot, nagyon büszke voltam rájuk, és nagyon szerettem őket! Érdemes tehát nektek is odafigyelnetek az idősek szavaira, éppen ezért hoztam el egy tapasztalt férfi tanácsait, aki segítséget nyújt minden házasulandó, vagy már házasságban élő férfi számára, nézzük ezeket a sokatmondó szavakat! 

hirdetes

Drága fiam!

1. Ha állandóan csak költekezel egy nőre, de ő ebből a sok pénzből semmit nem tesz félre, akkor jobb, ha tudod, hogy nem ajánlom, hogy elvedd őt feleségül.

2. Egy nő lehet jó feleség számodra, lehet jó anya a gyerekeid számára, de, ha találsz egy olyan nőt, aki számodra, és a gyerekeid számára is jó anya lenne, azt ne hagyd elfutni.

3. Soha ne próbálj lekörözni egy nőt a konyhában. Hagyd, hogy érvényesüljön a saját felségterületén.

4. Amikor azt mondod, hogy te vagy a ház ura, nézd csak meg a pénztárcád, majd a feleséged arcán a mosolyt.

5. Soha ne verj meg egyetlen nőt sem. A fájdalom, amit a testén ejtesz, semmi ahhoz képest, ami a szívében keletkezik.

6. Ha megházasodtál, és úgy élsz, mint agglegénykorodban, akkor hamarosan újra egyedül fogod élni az életed.

7. A mi időnkben nagyon sokat dolgozunk, rengeteget jártunk a mezőre, és az állatokkal is foglalkozni kellett reggeltől-estig, de annyi időt minden nap szakítottunk, hogy a feleségünket megöleljük.

                                                                   

hirdetes

8. A nagy fák alatt, ahol édesanyáddal találkoztam legénykoromban soha semmi mást nem csináltunk, csak megöleltük egymást. Nem adtunk okot arra, hogy pletykáljanak rólunk.

                                                                   

9. Amikor arra panaszkodsz, hogy a feleséged megváltozott, mindig előbb gondolj arra, hogy ő hogyan láthat téged.

                                                                   

10. Aki nem szeretett akkor, amikor még biciklivel jártál, akkor sem fog jobban értékelni, ha márkás kocsit, és nagyobb házat vásárolsz.

                                                                   

Forrás

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Bokod

Bokod: Bokod egy kisebb község Fejér megyében, azonban nem erről híres a település. Hanem a... Tovább

Dobos torta

Dobos torta: az egyik legklasszikusabb magyar édességfajta. A dobostorta megalkotója Dobos C.... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek