hirdetes

Az 3 legjobb módja, hogy megköszönd az alkalmazottjaidnak ezt a kaotikus évet is

VN

2020 az az év, mit biztosan sokáig megemlegetünk még. 2020 az év, amikor szinte mindent átértékelünk. Tudjuk, hogy számodra, számotokra sem úgy alakult ez az év, ahogyan elterveztétek. Van, akinek a digitális tanulással, barátok nélkül töltött idővel kellett megbarátkoznia, sokan magukra maradtak, sokan vesztették el munkájukat, megélhetésüket, sokan éltük művét néhány nap alatt, sokan szeretteiket, barátaikat. Senkinek sem volt egyszerű megélni ezt az új, és idegen helyzetet, de a te céged sem élte volna túl, ha az alkalmazottjaid nem lettek volna elég kitartóak! Itt az ideje köszönetet mondani nekik! Hogyan?

Év végi céges ünnepség

#1: Apró lépések is megteszik!

Először is fontosnak tartjuk, hogy tisztázzuk, tudjuk, hogy a koronavírus miatt a legtöbb vállalkozás nem áll jól anyagilag, ezért sokan úgy érezhetik, hogy nem ez a legjobb alakalom a dolgozók jutalmazására, de ennek ellenére ezekben az időkben is kiemelten fontos az alkalmazottak munkájának elismerésre. Ezért fontos, ha nem is feltételen fizetésemeléssel vagy előléptetéssel, de egyszeri prémiummal, esetleg egyéb juttatásokkal fejezd ki az elismerésedet, köszönetedet. Ennek eredményeképpen hidd el a dolgozók is sokkal motiváltabbak lesznek, és ebből te is profitálni fogsz, tehát ez egy igazán jó befektetés végső soron.

#2: Szervezz közös programot!

Az alkalmazottak általában nagyra értékelik az irodán kívüli programokat, ráadásul ez össze is hozza az alkalmazottakat egymással. Bár idén a koronavírus miatt sok program megszervezésére nem volt lehetőségetek, feltételezhetően a csapatépítők is elmaradtak, a legfontosabbat a céges karácsonyi, évzáró eseményt nem szabad kihagyni, ami tökéletes alkalmat kínál rá, hogy megköszönt az alkalmazottaknak, hogy ebben a nehéz helyzetben is kitartottak. Fontos azonban, hogy olyan helyszínt válassz, ami megfelel a legmagasabb higiéniai előírásoknak, teljesen biztonságos, valamint mindenki által könnyen megközelíthető. Mi ajánljuk a méltán híres Zsidai csoport rendezvényhelyszíneit, akik olyan szuper helyekkel büszkélkedhetnek többek között, mint a Jamie’s Italian, Spíler, vagy a 21 Magyar vendéglő, részletek és ajánlatkérés itt: Céges karácsonyi vacsora ajánlatok Budapesten. Melyik alkalmazott ne értékelné, hogy a Jamie’s-ben vacsorázhat?

hirdetes
hirdetes

#3: Éreztesd velük, hogy fontosak!

Ha az alkalmazottak kellő visszajelzést kapnak, azt érzik, hogy munkájuk fontos, a befektetett energiájuk megtérül, hasznosul, akkor nagyobb kedvvel fognak dolgozni. Ennek számtalan módja van, például a heti rendszerességű személyes elbeszélgetés, problémák meghallgatása, orvoslása, támogatás biztosítása, egyéni ötletek támogatása, személyes fejlődés támogatása, tréningek biztosítása, kreatív, alkotó környezet kialakítása, közös programok szervezése rendszeres jelleggel, és sorolhatnánk. Éreztesd mindenkivel, hogy fontos, és munkája hozzájárul a cég sikereihez!
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

A trianoni békeszerződés

A trianoni békeszerződés (békediktátum): 1920. június 4. Az első világháborút lezáró... Tovább

Mézga család

Mézga család: A Mézga család az egyik legnépszerűbb magyar televíziós rajzfilmsorozat volt... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Gasztronómia Hírek