notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

A 19 éves lány egy inget látott meg a szélvédőjén – Tette mindenkit figyelmeztet!

hirdetes

A 19 éves lány egy inget látott meg a szélvédőjén – Tette mindenkit figyelmeztet!

Sz.F.

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A fiatal lány egy inget pillantott meg kocsijának szélvédőjén, először nem tudta, mit tegyen, végül helyesen cselekedett szerencsére, esetét pedig megosztotta az egyik közösségi oldalon! 

A 19 éves lány egy inget látott meg a szélvédőjén – Tette mindenkit figyelmeztet!

 

Ashley Hardacre az Egyesült Államok Michigan államában egy szupermarketban dolgozott. Múlt héten, szerdán este beszállt az autójába és csak ült a kocsiban, a sötétben, a majdnem teljesen üres parkolóban. Mikor beindította a kocsit, észrevett valamit a szélvédőn.

 

Egy ing volt rajta. Az első reakciója az volt, hogy kiszáll és leveszi, de mikor jobban megnézte, látta, hogy az ing egyik ujja az egyik ablaktörlőre volt kötve.

 

Ashley ezt furcsának találta, elindította az autót, de az ing nem esett le. A következő oldalon elmondom, mit tett a lány, lapozz egyet, mindenkinek fontos információ! 

 

A 19 éves lány egy inget látott meg a szélvédőjén – Tette mindenkit figyelmeztet!

 

Körbenézett és két furcsa autót látott állni a parkolóban. Az egyik autónak, ami tőle messzebb volt, be volt kapcsolva a motorja ezért a lány kényelmetlenül kezdte érezni magát és nem szállt ki az autóból. “Becsuktam az ajtókat és egy olyan helyre mentem, ahol biztonságban éreztem magam. Ott aztán lehúztam az ablakomat és le tudtam venni az inget.” – mesélte a lány a CBS News-nak.

hirdetes

 

Ashley lefényképezte az ablaktörlőre kötözött inget és azonnal feltette a Facebook-ra. A kép melletti szövegben leírta, hogyan jött rá, mi is történik igazából. “Azt olvastam, hogy az emberek akkor tesznek dolgokat egy autó szélvédőjére, ha az utasát ki akarják csalni a kocsijából. Legfőképp nőkkel történt ilyesmi.” - mondta a lány. Ashley bejegyzése futótűzként terjedt és már több mint 90 000-en látták.

hirdetes

 

A CBS News beszélt a helyi rendőrséggel is az esetről és megkérdezték őket, vizsgáltak-e már ki hasonló esetet. A válasz az volt, hogy még nem, de megköszönik a lány  figyelmességét.

 

Ashely maga ezt mondta:

“Azért tettem ezt ki, mert ez bárkivel megtörténhet. Akkor pedig tudni fogják, mi ez és nem szállnak ki a kocsiból. Mindig jobb, ha biztonságban vagyunk.”

 

Forrás

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
2 250
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
1 025 542
Közösség

Szótár

Zágráb

Zágráb: Zágráb Horvátország fővárosa és a Zágrábi főegyházmegye székhelye az ország... Tovább

Duna

A Duna az európai kontinens 2. leghosszabb folyó. Németországban ered és Romániában, a... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 105

Átlagos értékelés: 4.8

Külföld