hirdetes

Ingyen utat biztosít Hawaii, hogy fellendítse a koronavírus miatt tönkrement gazdaságát

VN

Igen jól olvasod, most ingyen utazhatsz Hawaiira, ugyanis a sziget ingyen utat biztosít a koronavírus okozta gazdasági visszaesés helyreállítása miatt, azonban van egy-két feltétele is a dolognak, bár szerintünk nem olyan vészesek.

Ingyen utat biztosít Hawaii a koronavírus miatt

Álom utazás Hawaiira!

Hawaii egy valóságos paradicsom, ha álom nyaralásról beszélünk, akkor szinte biztosan előkerül a sziget neve. Ráadásul Hawaiion jelenleg az egyik legalacsonyabb a koronavírus fertőzések száma a világon. Hawaiiaz Amerikai Egyesült Államok egyik exklávé tagállama. Változatos természeti környezete, meleg trópusi éghajlata, nyilvános strandokban való bősége és aktív vulkánjai miatt a turisták, szörfösök, biológusok és vulkanológusok számára egyaránt népszerű célpont. nem véletlen, hogy a Hawaii kifejezés már egybeforrt az álomutazással, gondatlan kikapcsolódással. De most, hogy a koronavírus miatt az egyik legnagyobb vesztes a turizmus lett, még Hawaiinak sem megy annyira jól. Valamit ki kellett csábítaniuk, hogy a szigetre vonzzák az embereket. Mutatjuk is mit eszeltek ki!

hirdetes

Ingyen út Hawaiira!

Hawaii ingyen utazással szeretné felvirágoztatni a gazdaságát. Ha kicsit belegondolunk, akkor most ott nagyon nincsenek jó helyzetben, hiszen a turizmus és a vendéglátás nagyon megsínylette a koronavírus járványt, ott pedig jóformán minden e körül forog. Éppen kitalálták a Movers és Shakas programot, amelynek lényege, hogyha valaki legalább 30 napra marad Hawaiin, akkor a teljes útiköltséget állják. A jelentkezőket gördülékenyen fogadják, az első 50 ember már december 15-e után érkezik a szigetre, ők az oda-vissza jegyüket teljesen ingyen kapják. A kommunikációjukban az kapja a főszerepet, hogy ne dolgozz otthonról, dolgozz Hawaiiról! Most, hogy úgy is távmunkában vagy, miért ne a tengerpartról látnád el ezt, a nappalid helyett?

hirdetes

Az ingyen utazás feltételei

Mint fent írtunk van néhány feltétele az ingyen útnak, mert ahogyan tudjuk semmi sincsen ingyen. Az első ugyebár az, hogy legalább 30 napra kell maradni. A másik feltétel pedig az, hogy időnként önkénteskedni kell valamely civil szervezetnél. A program alapítója így nyilatkozott: "Úgy gondoljuk, hogy ez a program sok korábbi hawaii lakost és szakembert vonz majd, akik szeretnének biztonságban, csodálatos környezetet élni úgy, hogy közben a munkájukat is el tudják végezni és mindezzel még hozzá is járulnak a közösség életéhez." Mindent megtalálhatsz a programmal kapcsolatban IDE KATTINTVA!  
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Polányi János

Polányi János: 14 magyar Nobel díjasunk egyike. 1986-ben kapta meg a kémia szakterületén az... Tovább

Szeged

Magyarország harmadik legnépesebb városa (161 000 fő), a Dél-Alföld legnagyobb városa,... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Kirándulás Külföld Programajánló Szórakozás