hirdetes

Csodás ingyenes koncertek a Balaton északi partján 4 teljes napon át

VN

Azt szeretem a legjobban a Balaton nyári arcában, hogy csak úgy pörög az élet. Ezúttal ingyenes koncerteket tartanak majd július végén, az északi part kultikus helyszínein- a Káli Klasszik Fesztivál & Nyári Akadémia keretén belül. 

Ingyenes koncertek Balaton északi part

Újabb ingyenes koncertek a Balaton partján

Koncertekkel, mesterkurzusokkal, képzőművészeti kiállításokkal és előadásokkal várják az érdeklődőket a Káli Klasszik 2023-on, a Fejes Művészeti Akadémia zenei fesztiválján június 27-től 30-ig a Balaton északi partján. – olvastuk az MTI közleményében, és nagyon meg is örültünk neki. Hiszen milyen jobb párosítást lehetne találni, mint a klasszikus zene és a Balaton csodás helyszínei? "Hiszünk abban, hogy a klasszikus zenét ki lehet mozdítani a koncerttermekből és érdemes egy új, inspiratív környezetbe helyezni" – olvasható a szervezők missziójában. 

hirdetes

Hol lesznek az ingyenes balatoni koncertek?   

Mint írták, a fiatal, neves művészek által előadott intim hangulatú koncertek, művészeti előadások, programok és a Balaton-felvidék bensőséges atmoszférája újszerű élményt nyújt és kizökkenti a hallgatót a mindennapokból. A fesztivál négy helyszíne: Káptalantóti, Ábrahámhegy, Kékkút és Badacsonytomaj.

Színvonalat programokra lehet számítani

A szervező Fejes Művészeti Akadémia Egyesület a magyar zenei hagyományokat innovatív oktatási módszerrel ötvözi, a hazai és határon túli tehetséggondozást a mai igények szerint valósítja meg mesterkurzusok, koncertek és összművészeti fesztiválok formájában. Az egyesület célja a hazai, és a határon túli fiatal tehetségek gondozása, képzése, és szociális támogatása. A kommüniké kiemelte: a tehetségképzés valamennyi területén hosszú távú támogatást szeretnének biztosítani a fiataloknak. A mesterkurzusok, koncertek és zenei fesztiválok mellett tanulmányi ösztöndíjrendszert dolgoztak ki folyamatosan bővülő mecénás és baráti kör bevonásával. A fesztivál a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program, a Kulturális és Innovációs Minisztérium és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg.

hirdetes


A részletes programhoz lapozz, a következő oldalon mutatjuk!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Török Ignác

Török Ignác: Nemescsói Török Ignác honvéd vezérőrnagy, hadimérnök, az aradi vértanúk... Tovább

Közlekedési Múzeum

Közlekedési Múzeum: Budapest egyik leghíresebb múzeuma.  Országos gyűjtőkörű, állami... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Magyar történelem Magyarország Regény Szórakozás Történelem Utazás
X
Kövess minket facebookon!