hirdetes

10 ingyenes tavaszi program idén áprilisra Budapesten

ZH

Fedezd fel Budapest ingyenes tavaszi programjait, amelyek színes kulturális élményeket kínálnak mindenki számára!

budapesti ingyenes programok

Ingyenes programok Budapesten áprilisban


Budapest tavaszának varázsa a város szerte számos ingyenes programban testesül meg. Kiállítások, gasztronómiai fesztiválok, művészeti események és zenei koncertek várják a látogatókat áprilisban. Gyűjtöttünk néhányat, amelyek közül bárki válogathat, hogy megismerje a város sokszínű kulturális és szórakoztató kínálatát, anélkül, hogy zsebéhez kellene nyúlnia!

Zenei szubkultúrák világa – kiállítás - Turbina (2024. április 4-19.) 


A Turbina Kulturális Központban április 4. és 19. között megtekinthető a zenei szubkultúrák világát bemutató kiállítás. A fotókiállítás a 90-es években virágzó techno és alter szubkultúrát idézi meg, megmutatva az ikonikus korszakot a jelenlegi trendekkel összekapcsolva. Az ingyenesen látogatható kiállítás fotókon keresztül kalauzolja el a látogatókat az alternatív zenei fesztiválok és klubok világába.

Nagy Budapesti Halfesztivál - Magyar tudósok körútja (2024. április 12-14.) 


A Magyar tudósok körútján, április 12. és 14. között kerül megrendezésre a Nagy Budapesti Halfesztivál. A fesztiválon különleges ízekkel találkozhatnak a látogatók, melyet a gasztronómiai udvarban kínálnak, emellett pedig zenei és vidámparki programokkal várják az érdeklődőket.

Divatforradalmárok – kerekasztal-beszélgetés - High Five Budapest (2024. április 18.)


A Fashion Revolution Hungary szervezésében április 18-án a High Five Budapestben kerül megrendezésre egy kerekasztal-beszélgetés, mely a fenntartható divat iránti attitűdöt járja körül. Az eseményen olyan szakemberek vesznek részt, akik a fenntartható divat területén tevékenykednek, és beszélgetésük révén betekintést nyújtanak ennek a fontos témának a mélyére.

hirdetes

Asian Street Food Festival // Botellón Terasz (2024. április 18-21.)


A Botellón Teraszon április 18. és 21. között rendezik meg az Asian Street Food Festivalt, melyen az ázsiai konyha ízeivel ismerkedhetnek meg a látogatók. Az eseményre való belépés ingyenes, így mindenki számára elérhetővé teszik az ázsiai gasztronómiai kalandokat.


Társasjáték-fesztivál - Virág Benedek Ház (2024. április 20.) 


Azok számára, akik szeretik a társasjátékokat, április 20-án ajánlott ellátogatni a Virág Benedek Házban megrendezett Társasjáték-fesztiválra. A rendezvényen lehetőség nyílik megismerni a hazai társasjáték-kiadók és tervezők legújabb alkotásait, valamint kipróbálni a játékokat, és részt venni a különböző programokon.

I bike Budapest - Népliget (2024. április 20.) 


Az I bike Budapest kerékpáros felvonulásra április 20-án kerül sor, mely a Népligetből indul, majd a főváros különböző részein át vezet, és végül a Városligetben ér véget. Az esemény célja a biztonságos bringázás fontosságára hívja fel a figyelmet.

Föld napja a Pál-völgyi kőfejtőben (2024. április 20.) 

hirdetes


A Föld napja alkalmából, április 20-án a Pál-völgyi kőfejtőben természetismereti programokkal várják a családokat. Az ingyenes rendezvényen számos érdekes és interaktív programot kínálnak, hogy még közelebb hozzák az embereket a természethez.

Te nem vagy olyan - Bura Galéria (április 26-ig) 


Az április 26-ig megtekinthető Bura Galéria kiállítása az internacionális nőnap alkalmából nyílt meg, melyen roma női alkotók munkáit mutatják be. A kiállítás célja a női és roma identitás különböző aspektusainak bemutatása a kortárs művészeteken keresztül.

Nemzetközi Jazznap - Városháza park (2024. április 30.)


 A Nemzetközi Jazznap alkalmából április 30-án ingyenes jazzkoncertekkel várják az érdeklődőket a Városháza parkba. A programon számos kiváló zenész és zenekar lép fel, hogy együtt ünnepeljék a jazz napját.

Mesterektől élményekig – A Várkert Bazár történetei - Várkert Bazár (június elejéig)


A Várkert Bazár történeteit bemutató kiállítás egészen június elejéig látogatható, ahol megismerhetjük az épület történetét és az abban zajló eseményeket. A kiállítás a Várkert Bazár fontos szerepét mutatja be a város építészeti és kulturális fejlődésében.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

A székelykapu

A székelykapu: Priszkosz rhétor így ír a hunok építkezéséről: Attila háza minden más... Tovább

Máriapócsi templom

Máriapócsi templom: Máriapócs város Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Nyírbátori járásában.... Tovább

Tovább a lexikonra
Alkotás Állatok Érdekességek Ételek Európa Gasztronómia Hírek Kirándulás Külföld Magyar Magyar történelem Magyarország Magyarság Programajánló Regény Retró Sport Szórakozás Történelem Utazás