hirdetes

Ilyen még nem volt: Interaktív vacsoraszínház a Balaton-felvidéken

VN

Ha egy tökéletes esti programot keresünk, akkor vagy beülünk egy remek étterembe, egy finom vacsorára a családunkkal, párunkkal, barátinkkal, munkatársainkkal, vagy a színházat választjuk és jegyet veszünk egy kellemes darabra. De ha a Vacsoraszínházat választjuk, akkor nemcsak mindkét szuper programnak az előnyeit élvezhetjük egyszerre, hanem még ennél is többet kaphatunk: egy igazi interaktív élményt, lehengerlő előadással és mennyei falatokkal.

Interaktív vacsoraszínház

Mi az a Vacsoraszínház?

Vacsoraszínház? Hát az meg mi? Elsőre kicsit furcsának tűnhet ez a kifejezés, de külföldön bevett gyakorlat ennek a két műfajnak az összemosása. Lényegében nem is takar mást, mint egy kellemes vacsorát, egy kis vidám színházi műsorral. Azt már megszoktuk, hogy élő zene szól a vacsora alatt, miért ne lenne, ha a kultúrának egy másik szeletkéje csillanna meg ez alkalommal? A Vacsoraszínházat úgy kell elképzelni, hogy a vacsora elfogyasztása, valamint felszolgálása alatt egy darabot tekinthetünk meg. Az interaktív vacsoraszínház még ennél is több, hiszen ott mi magunk is részesei lehetünk a produkciónak. Senki ne ijedjen meg, nem kell a színpadra felállni, és színészkedni!

Milyen az az interaktív Vacsoraszínház?

Az interaktív Vacsoraszínházat a Gyilkosság a Vacsorán nevű produkciónak köszönhetően ismerhettük meg hazánkban. Vacsorával egybekötött interaktív előadásokat bonyolítanak le az ország több helyszínén. A soron következő, az idei utolsó, ami karácsonyra is tökéletes ajándék akár barátoknak vagy munkatársaknak, a négycsillagos Kristály Hotelben lesz, a Balaton-felvidéken. A részletekért keresd fel a szálloda honlapját IDE kattintva!  

hirdetes

Tökéletes program mindenkinek

Természetesen nem csak a szálloda vendégei vehetnek részt, bári foglalhat asztalt. A Vacsoraszínház alatt, a vendégek asztalonként külön nyomozó csapatokat alkotnak, miközben nemcsak az idővel, hanem egymással is versenyeznek a rejtély megoldásában. Az egyes fogások között zajlanak majd a kihallgatások. Csakúgy ahogy a “Meghívás egy gyilkos vacsorára” című híres filmben, a világ leghíresebb detektívjei nyomoznak együtt, a mi kriminkben a résztvevők lesznek a meghívott detektívek, akik fényt deríthetnek a rejtélyre, légy a részese te is ennek! Keresd a nyomokat, az indítékot, a gyilkos fegyvert, a helyszínt, miközben élvezed a finom falatokat és az előadást! Kicsiknek és nagyoknak, családoknak, arátoknak, pároknak is tökéletes program. A rendezvény időtartama a résztvevők aktivitásától függően 2,5-3 óra és az egész 18.30-kor kezdődik december 11-én! A jó kedv garantált, ahogy a finom falatok is! Többféle menü közül is lehet választani, de minden részlet megtalálható IDE kattintva!  

hirdetes
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Géza fejedelem

Géza fejedelem: Géza – keresztségben kapott nevén István – magyar nagyfejedelem 972... Tovább

Termálvíz

Termálvíz: Magyarország európai viszonylatban második helyen áll a termálvízek... Tovább

Tovább a lexikonra
Belföld Érdekességek Hírek Kirándulás Magyarország Programajánló Szórakozás
X
Kövess minket facebookon!