Irodai munka melltett fogyás? Miért ne?

Hiába ülsz egész nap, akkor is tudsz fogyni!

Mennyiszer hallottam már: nem tudok lefogyni, mert ülök egész nap az irodában. Így meg nehéz… Hát nem! Akkor is lehet! Hogy hogyan? Megmutatjuk!

Lehetséges a fogyás, ha ülőmunkát is végzel

Lelkierő és elhatározás kérdése az egész, mint az élet minden területén, itt is igaz: ha valamit nagyon akar az ember, az sikerülni fog. Nézzük is részletesebben.Először is szögezzük le: a napi mozgás ebben az esetben is nélkülözhetetlen. Gondoljunk csak bele: egész nap ott vagy az irodában, mozgásod igencsak le van korlátozva. Egész nap csak ülsz a számítógép előtt, görnyedsz és dolgozol. 

Persze az étrend sem nélülözhetetlen, azt is át kell alakítani. Teljesen nyilvánvaló, hogy nem az üléstől hízik az ember, hanem attól, hogy közben folyamatosan eszik (irodai szleng szerint csipeget), illetve nem a megfelelő kajákat fogyasztja. Brutális mennyiségű kalóriát visz be az ember ilyenkor szinte észrevétlenül. 

Időben rá kell hogy jöjj, hogy nem lesz jó, ha nem változtatsz valamit. Mire feleszmélsz már lehet, hogy késő lesz: megjelenik a narancsbőr, lelassult az anyagcsere-innentől kezdve tényleg minden nehezebb lesz.

Hogy mit lehet ilyenkor csinálni? Megmutatjuk a következő oldalon!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Szótár

A törkölypálinka

A törkölypálinka: Hungarikum. A törkölypálinka kizárólag Magyarországon termett szőlő... Tovább

A pogány madonna

  Az egyik leghíresebb magyar filmről van szó. A Pogány Madonna 1980-ban forgatott,... Tovább

Tovább a lexikonra
Hobbim az egészségem