hirdetes

Hiába ülsz egész nap, akkor is tudsz fogyni!

Mennyiszer hallottam már: nem tudok lefogyni, mert ülök egész nap az irodában. Így meg nehéz… Hát nem! Akkor is lehet! Hogy hogyan? Megmutatjuk!

Lehetséges a fogyás, ha ülőmunkát is végzel

Lelkierő és elhatározás kérdése az egész, mint az élet minden területén, itt is igaz: ha valamit nagyon akar az ember, az sikerülni fog. Nézzük is részletesebben.Először is szögezzük le: a napi mozgás ebben az esetben is nélkülözhetetlen. Gondoljunk csak bele: egész nap ott vagy az irodában, mozgásod igencsak le van korlátozva. Egész nap csak ülsz a számítógép előtt, görnyedsz és dolgozol. 

Persze az étrend sem nélülözhetetlen, azt is át kell alakítani. Teljesen nyilvánvaló, hogy nem az üléstől hízik az ember, hanem attól, hogy közben folyamatosan eszik (irodai szleng szerint csipeget), illetve nem a megfelelő kajákat fogyasztja. Brutális mennyiségű kalóriát visz be az ember ilyenkor szinte észrevétlenül. 

hirdetes

Időben rá kell hogy jöjj, hogy nem lesz jó, ha nem változtatsz valamit. Mire feleszmélsz már lehet, hogy késő lesz: megjelenik a narancsbőr, lelassult az anyagcsere-innentől kezdve tényleg minden nehezebb lesz.

Hogy mit lehet ilyenkor csinálni? Megmutatjuk a következő oldalon!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Az ősmagyarok viselete

Az ősmagyarok viselete: Őseink ruházatukban az ázsiai ruhadarabokat hordták és azokat... Tovább

Turizmus

Turimusnak nevezzük azt, mikor az emberek valamennyi állandó életvitelükön és... Tovább

Tovább a lexikonra
Hobbim az egészségem