hirdetes

Jótékony karácsony: 5 karácsonyi ajándék, amivel duplán adhatsz!

VN, ZH

A karácsony a szeretet és az összetartozás ünnepe. Ilyenkor különösen jó adni. Nekem például a kedvenc részem a karácsonyban, amikor látom az örömöt a szeretteim arcán, hogy mennyire örülnek annak, amit kapnak. Adni nagyon jó, de tudod mi lehet még ennél is jobb? Duplán adni! Össze is gyűjtöttem 5 karácsonyi ajándékot, amivel úgy ajándékozhatsz meg valakit, hogy közben egy-egy jó ügyet is támogatsz. Feltehetően sokkal több ilyen van ennél, úgyhogy, ha ti is ismertek ilyet, akkor írjátok meg vagy Facebook komment formájában, vagy üzenetben!

 5 különleges karácsonyi ajándék, amivel duplán adhatsz!

Fogadj örökbe egy állatot!- WWF örökbefogadói csapat

A WWF, azaz az 1961-ben létrejött, világ legnagyobb természetvédelmi civil szervezete, amelynek célja egy olyan jövő megteremtése, amelyben az emberiség és a természet harmóniában él egymással, minden karácsonykor készül valami meglepetéssel. Idén szimbolikusan te is örökbe fogadhatsz egy állatot! „Nincs karácsony örökbefogadás nélkül! A korábbi évekhez hasonlóan idén is értékes WWF ajándékokkal köszönjük meg támogatóink segítségét. Minden 7 500 forintos felajánlás után egyedi kulcstartót adunk ajándékba, azok pedig, akik 12 000 forintos adománnyal segítik munkánkat, a plüsspanda mellett értékes kulacsunk és kanálgépünk közül is választhatnak.”- olvasható az alapítvány honlapján.https://adomany.wwf.hu/orokbefogadas/panda/?fbclid=IwAR1w9uSleTtFLVRfojmHfYLhZvJWDM50PqVySV386z-ypgmXSQF4o-q4SCM tehát ha valakinek egy cuki plüsst szeretnél, akkor ajánld fel segítségedet a WWF-nek, így egyszerre két ajándékot is adsz, egyet a szerzettednek, egyet pedig a Földnek. A felajánlásról ráadásul oklevelet is kapsz, amit akárki nevére kérhetsz, gondold csak el milyen jól tud mutatni ez a fa alatt!

hirdetes
 

Vagy fogadj örökbe egy állatot a Budapesti Állatkertből!

Mert a cuki állatok megunhatatlanak, és a Budapesti Állatkertnek is van ám örökbefogadási programja! Ez az örökbefogadás is jelképes, tehát nem, sajnos nem lehet hazavinni sem a jegesmedvéket, sem az oroszlánt, de ha örökbefogadó szülők leszünk, vagy valakit ezzel lepünk meg az különös kiváltságokkal jár ám! Az örökbefogadás minimális összege 10.000 Ft egy évre. És hogy mit kapsz te vagy az ajándékozott cserébe? „A támogatás befizetését követően a nevelőszülő egy névre szóló oklevelet kap - amely tanúsítja az örökbefogadás tényét -, egy életrajzot az örökbefogadott állat adataival, egy fotót az örökbefogadott állatról, egy kitűzőt és egy-egy meghívót a tavaszi és az őszi Nevelőszülők Találkozójára, amikor is a nevelőszülő ingyen léphet be az Állatkertbe, részt vehet egy állatkerti sétán szakvezető kíséretében és tájékozódhat kis kedvence hogylétéről annak gondozójától.” Fontos azonban azt is tudni, hogy a befizetett összeget nem biztosan arra az egy állatra költik el, hanem egy közös kalapba kerül, és a legfonottasabb dolgokra használják fel. 

hirdetes
 

Legyen a te szíved is kék!- Együtt az Autistákért Alapítvány

Egy Trendi kiegészítő, pont, mint ameilyen Palvin Barbinak is van? Idén bizony simán kerülhet a fa alá! Idén ugyanis az Együtt az Autistákért Alapítvány egy nagyszabású akcióba lendült, amelynek legnagyobb támogatója a MOL, illetve te is beállhatsz a sorba, azzal ha vásárolsz egy igen csinos kék szív kitűzőt a webshopban, vagy a MOLbenzinkútón. 990 Ft-ért bárki vásárolhat egy aprócska kék szív kitűzőt, ami amellett, hogy anyagilag is támogatja az autizmussal élőket, lélekben is egy közösséget kovácsol. Ajándékozz meg valakit idén egy ilyen szépséggel, és segíts másokon!  
 

További szuper ötletekért lapozz egyet, vannak még nagyon jók, előre szólunk!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Francia drazsé

Francia drazsé: az egyik legklasszikusabb magyar édességfajta. Maga a szó egyébként francia... Tovább

Szegedi fűszerpaprika-őrlemény

Szegedi fűszerpaprika-őrlemény: Hungarikum. A szegedi fűszerpaprikát anno Szeged környékén a... Tovább

Tovább a lexikonra
Alkotás Érdekességek Hírek Magyar Szórakozás
X
Kövess minket facebookon!