hirdetes

Most kell megszervezni a jövő évi utazást - Ezeket a helyeket érdemes meglátogatni jövőre

ZH

Az utazási szakértők mindig is arra vágytak, hogy minél több különleges helyet fedezzenek fel a világon. Azonban vannak olyan desztinációk, amelyekre visszatérnek, újra és újra. Mi lehet az oka ennek a vonzalomnak? Ezek a helyek olyan varázslatosak, hogy még a világjáróknak is nehéz ellenállniuk a csábításnak, hogy újra és újra felfedezzék őket.

utazástervezés

Felejthetetlen országok, amiket neked is érdemes jövőre meglátogatni!

Most megosztjuk azokat a helyeket, amelyek elvarázsolták az utazási szakértők szívét, és amelyeket érdemes meglátogatni jövőre.

Kolumbia

Claire Summers, a Claire’s Itchy Feet utazási blog alapítója szerint Kolumbia az az egyetlen hely, ahova mindig "véletlenül" visszatér. Az ország valóban különleges, gazdag történelemmel, lenyűgöző tájjal és kiváló gasztronómiával büszkélkedhet. Kolumbia a kultúra és a biodiverzitás gazdag kavalkádját kínálja az utazóknak. Medellin és Cali vibráló városaitól a Karib-tenger partjainak ritmusokkal átitatott utcáiig, Kolumbia mindenkit képes lenyűgözni.

Bali, Indonézia

Bali, Indonézia egyik legkedveltebb szigete nemcsak a hátizsákos utazók rajongását vívta ki, hanem a szakértőkét is. Isabel Leong például negyedik éve tér vissza Balira. A sziget homokos partjai egykor családok körében voltak népszerűek, de az utóbbi években a helyet az ausztrál turisták hódították meg. Ennek következtében Bali kiváló éttermekkel és kávézókkal rendelkező szigetévé vált.

hirdetes

Costa Rica

hirdetes

Costa Rica egy olyan hely, ahol a természet varázsa lenyűgözi az embert. Isabel Leong szerint soha nem látott olyan csodálatos helyet, mint Costa Rica. Az ország növények sokasága és gazdag állatvilága miatt lenyűgöző. Costa Rica területén 27 nemzeti park, 58 vadrezervátum, 32 védett övezet és 19 erdő, illetve biológiai rezervátum található. Egy kis ország, de annyi kincset rejt, hogy minden utazónak megér egy látogatást.

Görögország

Görögország, az ezer sziget országa sem maradhat ki a listából. Az ikonikus építészeti emlékek mellett Görögország büszkélkedhet gazdag történelemmel, kultúrával és mediterrán hangulattal. Isabel Leong már bejárta többek között Santorini, Milos, Korfu, Mykonos és Naxos szigeteit. Minden szigeten különleges látnivalók várják az utazókat, és a görög konyha sem hagy kívánnivalót maga után.

India

Alyssa Ramos, a My Life’s A Travel Movie blog alapítója szerint, annak ellenére, hogy India káoszától és tömegeitől való elsőre megijedhetünk, rendszeresen visszatér ebbe a varázslatos országba. India egy hely, ahol a kultúra, gasztronómia, látványosságok és élmények kavalkádja egyszerre tárul elénk. A különböző régiók teljesen eltérő élményeket nyújtanak, és ahogyan Ramos mondja, "egyszerűen egy olyan hely, ahol a kultúra, gasztronómia, látványosságok és élmények kavalkádja egyszerre tárul elénk, hogy el tudjunk merülni egy teljesen új tapasztalásban."

Ezek a helyek a következő év megszervezett utazásainak remek célpontjai lehetnek. Válaszd ki, melyik helyszínt szeretnéd felfedezni, és készülj fel egy felejthetetlen kalandra!
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Fecske

Fecske: A fecskefélék a madarak osztályának a verébalakúak rendjébe tartozó család.... Tovább

1998-as választások

Ahogyan az 1994-es választások az 1990-ben számszerűen alig jelentős baloldali erők számára... Tovább

Tovább a lexikonra
Alkotás Állatok Belföld Érdekességek Ételek Európa Gasztronómia Hírek Kirándulás Külföld Magyar Magyar történelem Magyarország Magyarság Programajánló Regény Retró Sport Szórakozás Technológia Történelem Utazás
X
Kövess minket facebookon!