hirdetes

5 karácsonyi parti ötlet, amelyek nagy móka kis cégek számára is

VN

Bizony az év vége felé közeledve az ünnepek is közelednek, itt a karácsonyi bulik szezonja. Kutatások azt mutatják azonban, hogy az alkalmazottak csak egyharmada élvezi az éves ünnepséget. Ugye te sem szeretnéd, hogy dolgozóid csalódottan térjenek haza? Mutatunk néhány szuper céges karácsonyi ötletet! 

Karácsonyi parti ötlet kis cégeknek

Karácsonyi parti ötlet: Jótékonykodj!

Néha jobb adni, mint kapni- kifejezetten igaz ez a mondás a jótékonykodás tekintetében is! Lehet, hogy a legtöbb ember nem így gondolja a „szórakozást”, de az biztos, hogy tartalmasabbá teszi a karácsonyt. Tényleg érdemes kipróbálni! Például a munkatársak élelmiszert adományozhatnak egy hajléktalanokat tápláló jótékonysági szervezetnek, vagy adhatnak nem kívánt ruhákat egy segélyszervezetnek, esetleg gyűjthetnek kórházaknak játékokat, vagy en menhelyet is lehet választani, és neki felajánlani, esetleg ténylegesen segíteni, élőmunkával, amennyiben ez lehetséges. Jó alternatíva a hagyományos ajándékcsere helyett, enyhíti az ajándékozási nyomást a dolgozók körében. Jó ötlet a hazánkban nagyon elterjedt cipős doboz akció is, amikor egy cipős dobozba készítve kell ajándékokat gyűjteni választott korosztályú gyermekeknek.

Karácsonyi parti ötlet: Családi nap

Legyen a karácsony az öröm évszaka, ne csak alkalmazottaid, hanem családjaik számára is. Válassz egy napot, amikor a személyzet behozhatja gyermekeit és partnereit az irodába, és rendezz egy kis partit játékokkal és ételekkel. Az alkalmazottak szívesen töltenek el egy különleges napot szeretteikkel, és remek alkalom ez arra is, hogy egymást jobban megismerjék a dolgozók. Akár még közösen kézműveskedni is lehet.

hirdetes

Karácsonyi parti ötlet: Egy fotókabin az emlékek megörökítéséhez

Ahhoz, hogy a céges bulik szórakoztatóak legyenek, az egyik legegyszerűbb dolog egy fotóautomata felszerelése. Ahol az alkalmazottak majd sorba állnak, hogy fényképet készítsenek. Jó módja annak, hogy megemlékezzünk a buli öröméről. Az ünnepi háttér és a kellékkészlet emlékezetesebbé teszi az egészet, és igazi karácsonyi hangulatot csap majd. Még jobb, ha az elkészült fotók valahol online is elérhetővé válnak, hogy az alkalmazottak könnyedén megoszthassák azokat a közösségi média különböző felületein.

hirdetes

Karácsonyi parti ötlet: Karácsonyi játékok

A munkahelyi karácsonyi bulik unalmasak lehetnek. A jég megtörésének és a szórakoztatóbb légkör megteremtésének egyik legjobb módja a játék. A játékok érdekesebbé tétele érdekében adj ajándékokat is, hogy az alkalmazottak ösztönözve érezzék magukat a részvételre! Akár versenyeket is lehet szervezni, vagy ügyességi vetélkedőket.

Karácsonyi parti ötlet: Vidd ki az irodából!

Az alkalmazottak az irodában töltik napjaikat – tehát, hogy az ünnepi buli még szórakoztatóbb legyen, rérjetek ki a megszokott jelenetektől. Válasszolyan helyszínt, amelyet az alkalmazottak szeretni fognak, és hagyja, hogy egy időre elfelejtsék a munkát. Töltsetek el egy éjszakát az egész csapattal, vagy vegyetek részt egy nyaralási kiránduláson. Ez egyben ez jutalom is lehet a munkatáraknak a kemény munkájukért cserébe. Ez az év legszebb időszaka, ilyenkor csak meg lehet engedni magatoknak egy kis ünneplést! Van is egy nagyon jó céges karácsonyi buli helyszín ajánlatunk. A Kristály Hotel hazánk egyik legszebb helyén, a Balaton-felvidéken várja a cégeket teljes körű ellátással. 
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Citadella

Citadella: Budapest egyik legnagyobb nevezetessége. A Citadella Budapest XI. kerületében, mely... Tovább

Miskolci Nemzeti Színház

Miskolci Nemzeti Színház: Az egyik legnépszerűbb vidéki színháznak számít. Miskolc... Tovább

Tovább a lexikonra
Belföld Érdekességek Hírek Magyar Szórakozás
X
Kövess minket facebookon!