hirdetes

Karantén kirándulás: virtuális utazás Magyarország legszebb helyein (lélegzetelállító 360 fokos drónfotók)

Karantén kirándulás: virtuális utazás Magyarország legszebb helyein (lélegzetelállító 360 fokos drónfotók)

Bár még hivatalosan be sem jelentették a „karntént”, vagyis a szigorított kijárási korlátozásokat, és az egyéb koronavírus miatt életbelépő szabályokat, már is egy karantén kirándulásra invitállak titeket, hiszen remélem, hogy jól gondolom, ebben a helyzetben már nagyon sehova sem mentek úgy igazából.

Online kirándulás Magyarország legszebb helyein

Karantén kirándulni- hogy mi?

Biztosan ti is emlékeztek még az év eleji karanténosdira, amikor bármit csináltunk, az karantén volt: sütöttünk karantén kenyeret, készítettünk karantén menüt, finom karantén sütikkel, sőt még volt karantén kávé is, és karantén filmek, karantén olvasás, a karantén tornáról pedig ne is beszéljünk,  meg ugye a jó kis kreatív karantén, na pontosan ezekről az időkről maradt fent a karantén utazás, illetve karantén turizmus szókapcsolatunk. De mivel ősszel inkább kirándulni szoktunk, így inkább most a karantén kirándulás kifejezést használnánk, meg egyébként is, ez alliterál. Szóval gyertek velünk egy karantén kirándulásra!

Karantén kirándulás ősszel is

Biztosan sokan emlékeztek, hogy amikor még év elején elkezdett nagy sebességgel terjedni a koronavírus, és szinte mindent bezártak, beleértve az országokat is, és mindenki azt harsogta, hogy #maradjotthon, akkor a különböző intézmények, színházak, múzeumok, streaming szolgáltatók, és sorolhatnánk mindenféle online programmal próbáltak kedveskedni nekünk. Digitalizált színházi előadás, online előadások, webkamerás bejeneltkezések, ingyen filmek, korlátlan e-könyv hozzáférés és sorolhatnánk. Ez a digitális élet továbbra is pezseg, bár szerintem közel sem annyira, mint a karantén idején, ez érthető is, hiszen kicsit visszatért a normális világ, és sokan inkább azt választották. Igen ám, de visszatérni látszik újra a karanténosdi, hiszen a járvány egyre erősödik az egész világon, és hazánkat sem kíméli. Mit is lehetne tenni? Otthon maradni! Ez most a legfontosabb! De le kell mondanunk csodaszép tájakról? 

hirdetes

Karantén kirándulás drónfotók segítségével

hirdetes

Annak érdekében, hogy ne maradjatok csodaszép tájak nélkül ebben a nehéz időszakban sem, szó szerint az otthonotokba repítjük Magyarország legszebb tájait. Csodaszép 360 fokos légi felvételeken mutatjuk meg hazánk páratlanul szép vidékeit. Szállajtok fel a karantén vonatra, mert lesznek izgalmas megállók, bejárjuk a Balatont, de útba ejtjük a Tisza-tavat, az egyetlen, az UNESCO világörökség listájára felkerült magyar falvat, Hollókőt, na meg néhány várat is. Ha megváltottátok a jegyeket, akkor indulhatunk is, kattintsatok a képre, és lapozzatok. Ne felejtsetek el minden megállónál kiszállni, kicsit mozgatni a telefonotokat, vagy az egeret, és miután szétnéztetek nyomni egy likeot! Ha szeretnétek még ilyen képeket látni, akkor kövessétek be a fotóst, Máté Balázst! 
 

Forrás: VN

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Telefonközpont

  Telefonközpont: Az emberiség egyik legnagyobb találmánya, mely nélkül ma nem... Tovább

Babaúszás

Ezért érdemes kipróbálni a babaúszást A babaúszás számtalan pozitív hatással van a... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Kirándulás Magyar Magyarország Szórakozás Utazás
X
Kövess minket facebookon!