hirdetes

90 000 forintot fizetnek, ha ide mész nyaralni!

Sz.F.

Bármennyire is hihetetlenek tűnik ez a tény, akkor is igaz: fizetnek azért, hogy ezen a karibi szigetcsoporton nyaraljunk, összesen 90 000 forintot kaphatunk a nyaralásért cserébe! 

Fizetnek azért, hogy itt nyaralj

Ösztönözné a turizmust az Amerikai Virgin-szigetek, még pedig úgy, hogy fizetnek azért, ha itt nyaralsz! Télen a Karibi-térség a világ egyik legnépszerűbb üdülőhelye, legfőképpen azért, mert itt még most is hihetetlenül meleg van, aki szereti a tengerpartot, ide menekül. Európából és Észak-Amerikából turisták ezrei érkeznek ide ebben az időszakban.

A legtöbb ember viszont Puerto Rico-t, Kubát, Jamaicát, illetve a Dominikai-köztársaságot választják, a kisebb szigetek éppen ezért próbálkoznak, szeretnének ők is egy nagyobb szeletet hasítani a turistacsoportokból.

Ezért egy sajátos eszközt eszeltek ki, mellyel próbálják becsalogatni a vendégeket: minden turistának felajánlanak 300 dollárt, vagyis 90 000 forintot, cserébe minimum négy éjszakát kell eltölteni a szigetcsoporton! Az akció részletei a következő oldalon találhatók! 

hirdetes
Fizetnek azért, hogy itt nyaralj

A különleges ajánlat feltételei

hirdetes

Mint ahogy az előbb említettem, az egyik feltétel az, hogy legalább négy éjszakát el kell tölteni a térségben, ez szerintem nem olyan nagy dolog, minimum egy hétre utaznak az emberek ide. A 90 000 forintot viszont nem készpénzben adják oda, hanem utalványban. Az utalványt pedig csak történelmi és kulturális túrákra, tevékenységekre válthatjuk be, melyeket a kiválasztott hotelek szerveznek meg. Ez sem akkora átverés, ha ide utaznék, megnézném ezeket a látványosságokat, így viszont ingyen tehetem meg.

Miért most jött ez az ajánlat?

Ezzel az ajánlattal az átadási nap 100. évfordulójáról emlékeznek meg, amikor is Dánia 25 millió dollárért átadta a szigetcsoportot az Amerikai Egyesült Államoknak. Ezt az eseményt a térségben minden évben megünneplik, március 31-én parádékkal és helyi ételekkel ünnepelnek a lakosok.

Forrás: Fotó forrása: azamaraclubcruises.com

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Hősök tere

Hősök tere: Budapest egyik jelképe, mely a főváros legtágasabb, legnagyobb hatású tere. A... Tovább

Kerti tippek

Kerti tippek, tanácsok a kert szerelmeseinek, különböző ötletek, hogy kertünk még szebb és... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Hírek Kirándulás Külföld Utazás
X
Kövess minket facebookon!