hirdetes

10 dolog, ami minden lány kívánságlistáján szerepelt a 2000-es években

ZH

A 2000-es évek a fiatal lányok aranykorszaka volt Magyarországon. Ez egy olyan időszak volt, amikor a zene, a divat és a populáris kultúra virágzott, és minden lánynak volt egy kívánságlistája, tele kötelező tételekkel. Nézzünk meg azt a 10 dolgot, ami minden kamasz lánynak a kívánságlistáján szerepelt a 2000-es években Magyarországon.

00's évek kedvencei

1.    Bratz babák

Egyszerű Barbie? Ugyan már, kinek kellett? A Bratz babák hatalmas sikert arattak Magyarországon a 2000-es években. Ezek a babák vagány, divatos megjelenésűek voltak, és gyorsan népszerű játékszerré váltak a lányok körében. Minden lány szeretett volna egy Bratz babagyűjteményt birtokolni, és különböző ruhákba öltöztetni őket a 00’-s évek divatstílusának megfelelően.

2.    Juicy Couture tréningruhák


A Juicy Couture tréningruhák divatosak voltak a 2000-es években, és minden lány szeretett volna egyet. Ezek a velúr tréningruhák hihetetlenül kényelmesek voltak, és számos élénk színben érkeztek, és minden pop-ikon akkoriban ilyet hordott. A 2000-es évek elején a Juicy Couture tréningruha viselése volt a legnagyobb őrület!

3.    Motorola Razr


A Motorola Razr volt a 2000-es évek legmenőbb telefonja, és természetesen minden lány akart egyet rózsaszínben. Ez a karcsú, felhajtható telefon kialakítás kötelező darab volt mindenkinek, aki kapcsolatban akart maradni a többiekkel, és divatosnak akart kinézni közben. A 2000-es évek elején a Razr volt az a telefon, amely Magyarországon is ikonikussá vált.

4.    Limited too


Lizzy yguire, Paris Hilton, az Olsen-ikrek, és minden nagy név ezt a márkát hordta, így nemcsoda, hogy a Limited Too a 2000-es években a fiatal lányok népszerű ruhamárkája volt, és minden lány ott szeretett volna vásárolni, bár nekünk magyaroknak ez inkább csak álom maradt. A márka számos divatos ruhát és kiegészítőt kínált, amelyek tökéletesek az iskolába vagy a barátokkal való lógáshoz. A Limited Too minden 2000-es évekbeli lány kedvenc boltja volt, aki hasonlítani akart a kedvenc celebjeire.

hirdetes

5.    iPod Shuffle

Az iPod Shuffle tökéletes zenelejátszó volt minden 2000-es évekbeli lány számára. Ez az apró készülék több száz dal tárolására volt képes, így útközben is könnyedén hallgathattunk zenét. Minden lány szeretett volna egy iPod Shuffle-t, hogy bárhová is menjen, hallgathassa kedvenc dalait, bár az apple termékek akkor is csak a kiváltságosoknak adatott meg, a többség beérte egy sima MP3-as lejátszóval is.

6.    Cabbage Patch Kids


A Cabbage Patch Kids népszerű játékszer volt Magyarországon a 2000-es években. Ezek az aranyos és bújós babák minden olyan lány számára kötelezőek voltak, akik szeretnek babákkal játszani. Minden lány azt akarta, hogy egy Cabbage Patch Kids az anyukájának tekintse.

7.    UGG csizma

Az UGG csizmák a 2000-es évek divatcikkének számítottak, és minden lány szeretett volna egy párat. Ezek a kényelmes és közben csúnya csizmák tökéletesek voltak a téli viselethez, és számos színben kaphatóak voltak. A 2000-es évek elején az UGG csizma volt a legdivatosabb kiegészítője a juicy melegítőnek. Ezek a csizmák újra divatban vannak, és most sokkal több változatát is meg tudjuk vásárolni!

8.    Nintendo DS


A Nintendo DS a 2000-es évek népszerű játékeszköze volt a lányok körében. Ez a hordozható eszköz lehetővé tette a lányok számára, hogy útközben is játsszák kedvenc játékaikat, így tökéletes útitárs volt. Minden lány szeretett volna egy Nintendo DS-t, hogy elszórakoztassa őket hosszú autózások vagy buszos kirándulások során.


9.    Hollister ruhák

hirdetes


Bár ez a márka még most is menő, a Hollister egy másik népszerű ruhamárka volt a lányok számára a 2000-es években. Ez a márka divatos ruhák és kiegészítők széles választékát kínálja, amelyek tökéletesek bárhova. Minden lány szeretett volna néhány Hollister-ruhadarabot birtokolni, hogy kiegészítse ruhatárát. Manapság könnyebb beszerezni, azonban az elterjedt internetes vásárlás előtt, ezeket a ruhadarabokat inkább csak külföldi rokonoktól, ismerősöktől vagy turkálókból tudtuk beszerezni.


10.    High School Musical őrület


A High School Musical igazi őrületté vált a 2000-es években Magyarországon, és minden lány valamilyen HSM-es dolgot szeretett volna. Legyen szó pólóról, poszterről vagy filmzenéről, a lányok nem tudtak betelni a High School Musical-lel. A 2000-es évekbeli lányok számára kötelező volt, hogy legyen pár HSM-es cuccod, még az iskolaszerekből is ilyeneket vásároltunk és persze minden lány falán volt egy Zac Efron poszter.

Összefoglalva, a 2000-es évek egy fantasztikus időszak volt és rengeteg olyan kötelező elem volt, amire minden lány vágyott. A Bratz babáktól az UGG csizmákig ez a 10 elem minden 2000-es évek lány kívánságlistáján szerepelt, és továbbra is különleges helyet foglal el a szívünkben a mai napig is, ha más nem, hát Zac Efron biztosan! ;D
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Erzsébet kilátó

Erzsébet kilátó: A főváros tetején lévő csodás kilátó, melyről belátható az egész... Tovább

Aratóünnep

Aratóünnep: nyári népszokás, mely manapság szinte teljes egészében kihalt. Ez a napot ott... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Retró Szórakozás
X
Kövess minket facebookon!