hirdetes

Ezek Kimi legjobb beszólásai

Kimi Rakkönen egy ember a robotok közt. Ő és Lewis Hamilton az, akik stílusával kitűnnek a teljesen elgépiesedő Forma 1-ből. Persze a megnyilvánulásai is kellettek a hatalmas népszerűséghez. A legjobb beszólásait mutatjuk most be. Vannak azok a bizonyos mondatok, melyektől az egész világ nevet, mivel ezek tipikusan Kimi-s beszólások. Ezeket mutatjuk most be.

Íme a legjobb mondások Kimitől

Nem érdekel, mi van a többiekkel!" – miután az ő kicsúszása miatt a többieknek  lassítaniuk kellett. 

Újságírói felvetés: Kimi, ez volt az első győzelmed a 2009-es Belga Nagydíj óta. Mesélj nekünk egy kicsit arról a bizonyos érzelmekről.

„Nem tudok sokat mondani erről." 

Felvetés: Kimi, mennyire különleges számodra az, hogy Ayrton Senna 1987-es győzelme óta te vagy az első, aki nyerni tudott a Lotus színeiben?

„Ez egy hosszú időszak volt számukra, azt hiszem."

Kérdés: Kimi, van valami különleges szokásod a versenyek előtt, mielőtt felveszed a sisakodat? „Igen, megtisztítom, hogy jobban lássak."

hirdetes

Kérdés: Mit ábrázol a tetoválás a csuklód felett?„Semmit."

Kérdés: Mivel töltötted az időt, míg felkészültél a szezonra?„Azt általában az Önök újságait olvasgatva szoktam megtudni."

Sokan mondják, hogy nem veti meg az alkoholt. Nos aki már sportolt valaha valamit komolyabban, az tudja, hogy nem lehet buliból beesve ilyen szinten teljesíteni. Kimi tudja ezt és az italzásai szokásait firtató kérdésre így reagált: „Nem vagyok alkoholista, csak elég idős ahhoz, hogy azt csináljak amit akarok!"

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Európa

Európa: Európa Földünk egyik kontinense, amelynek határai nyugaton az Atlanti-óceán, északon... Tovább

Megyer-hegyi tengerszem

Megyer-hegyi tengerszem: A Zempléni-hegyég egyik legkülönösebb látnivalója csak nevében... Tovább

Tovább a lexikonra
Sport