Ezek Kimi legjobb beszólásai

Ezek Kimi legjobb beszólásai

Kimi Rakkönen egy ember a robotok közt. Ő és Lewis Hamilton az, akik stílusával kitűnnek a teljesen elgépiesedő Forma 1-ből. Persze a megnyilvánulásai is kellettek a hatalmas népszerűséghez. A legjobb beszólásait mutatjuk most be. Vannak azok a bizonyos mondatok, melyektől az egész világ nevet, mivel ezek tipikusan Kimi-s beszólások. Ezeket mutatjuk most be.

Íme a legjobb mondások Kimitől

Nem érdekel, mi van a többiekkel!" – miután az ő kicsúszása miatt a többieknek  lassítaniuk kellett. 

Újságírói felvetés: Kimi, ez volt az első győzelmed a 2009-es Belga Nagydíj óta. Mesélj nekünk egy kicsit arról a bizonyos érzelmekről.

„Nem tudok sokat mondani erről." 

Felvetés: Kimi, mennyire különleges számodra az, hogy Ayrton Senna 1987-es győzelme óta te vagy az első, aki nyerni tudott a Lotus színeiben?

„Ez egy hosszú időszak volt számukra, azt hiszem."

Kérdés: Kimi, van valami különleges szokásod a versenyek előtt, mielőtt felveszed a sisakodat? „Igen, megtisztítom, hogy jobban lássak."

Kérdés: Mit ábrázol a tetoválás a csuklód felett?„Semmit."

Kérdés: Mivel töltötted az időt, míg felkészültél a szezonra?„Azt általában az Önök újságait olvasgatva szoktam megtudni."

Sokan mondják, hogy nem veti meg az alkoholt. Nos aki már sportolt valaha valamit komolyabban, az tudja, hogy nem lehet buliból beesve ilyen szinten teljesíteni. Kimi tudja ezt és az italzásai szokásait firtató kérdésre így reagált: „Nem vagyok alkoholista, csak elég idős ahhoz, hogy azt csináljak amit akarok!"

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában

Szótár

Magyar Mezőgazdasági Múzeum

Magyar Mezőgazdasági Múzeum: Budapest egyik legjelentősebb múzeuma a főváros XIV.... Tovább

Iparművészeti Múzeum

Iparművészeti Múzeum: országos múzeum Budapest IX. kerületében, az Üllői út 33-37. szám... Tovább

Tovább a lexikonra
Sport