hirdetes

Hihetetlen a kisfiú reakciója, és ezt azért, mert nem kapott semmit...

Sz.F.

Bizony, nehéz a gyereknevelés, de erről az anyáról azt hiszem jobb, ha senki nem vesz példát. Nem vitt haza semmit a kisfiának, a gyerek reakciója hihetetlen, nézd meg te is!

Nem hozott neki semmit az édesanyja – A kisfiú reakciója kiborította az internetezőket!

Kezdeném azzal, hogy bezzeg a mi időnkben! Ha én ilyet csináltam volna, akkora pofont kaptam volna, hogy valóban a fal adta volna a másikat. Ez az egyik, a másik viszont az, hogy eszembe nem jutna ilyet tenni sem anyámmal, se apámmal. Én nem tudom, hogy mit képzelnek magukról a mai gyerekek, de az tény, hogy túl sok mindent tehetnek meg retorziók nélkül…

Persze, nehéz szülőnek lenni, én nem mondom azt, hogy egyszerű, de azért azt szerintem mindenki tudja, hogy az ilyen gyerek nem normális, és ezért csak és kizárólag a szülő a hibás. A videóban lehet látni, hogy hová fajulhat egy rosszul nevelt gyermek, elképesztő, ahogyan a saját édesanyjával viselkedik, ráadásul csak azért teszi ezt, mert anyja nem hozott neki édességet.

hirdetes

Az anya reakciója most sem normális, próbálja elmondani neki, miért nem tudott hozni neki semmit, helyette egy jó nagy pofon lett volna az ideális megoldás, de természetesen ez nem az én tisztem megítélni. Szomorú az is, hogy egy harmadik személy jelen van, aki szintén nem tesz semmit, csak videózik…eltorzult világban élünk, úgy érzem…A videót a következő oldalon tekintheted meg te is! 

Nem hozott neki semmit az édesanyja – A kisfiú reakciója kiborította az internetezőket!

 

Nem hozott neki semmit az édesanyja – A kisfiú reakciója kiborította az internetezőket!

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Gulács

Gulács: A Balton-felvidéknek 9 tanúhegye van, a Gulács közülük az egyik. A Balaton-felvidék... Tovább

Szabadságszobor

Szabadságszobor: A Gellért-hegyi Szabadság-szobor Budapest egyik jelképe, felemelt kezében... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek