hirdetes

5 ok, amiért megéri klímával fűteni télen

VN

Ahogyan fejlődik a technológia, úgy jelennek meg folyamatosan egyre modernebb eszközök, amiknek segítségével többek között az otthonunkat is komfortosabbá tehetjük. Nem is olyan régen, még az is ritkaságnak számított, ha egy-egy irodában klíma biztosította a megfelelő munkakörülményeket, most már nemcsak a legtöbb irodában, hanem sok-sok lakásban is teljesen természetes, hogy ezzel hűtünk nyaranta. De a mai modern klímaberendezésekkel nemcsak hűteni, hanem fűteni is lehet, sőt érdemes is! Mutatunk is 5 jó okot arra, hogy miért érdemes klímával fűteni télen!

Klímával fűteni télen

#1. Azért jó klímával fűteni télen, mert egyszerű

Az első érv, hogy nagyon egyszerűen és gyorsan ki lehet építeni, persze csak akkor, ha nem szereltettünk már fel nyáron klímát, mert ebben az esetben, ha megfelelő klímaberendezéssel rendelkezünk, akkor egyszerűen csak téliesíteni kell (ez egy nagyon gyors, rutinfolyamat, amiben érdemes erre szakosodott klímaszerelőket megkérni, de csak azért, mert e nem megfelelő kivitelezés a klíma élettartalmának megrövidüléséhez vezethet). De akkor is érdemes ezt a fűtési módszert választani, ha nincs klímánk, egyrészt, mert nyáron majd hasznos lesz, másrészt pedig azért, mert se kémény nem kell a telepítéshez, sem engedélyeztetési eljárás.

#2. Azért jó klímával fűteni télen, mert, mobil

A klímás fűtési rendszert nemcsak kiépíteni lehet egyszerűen, és nagyon gyorsan, hanem átépíteni is. Így egy esetleges felújítás, lakásátalakítás esetében nem kell nagyon sokat ezen a problémán törni a fejünket. Gondoljunk csak bele, egy kandalót mennyivel nehezebb lenn áthelyezni, mint egy klímát! 

hirdetes

#3. Azért jó klímával fűteni télen, mert hatékony

A legtöbb ember fejében az a gondolat él, hogy klímával hűteni lehet csak, még, akik tudják, hogy fűtésre is alkalmas ez a berendezés, azok is azt gondolják, hogy csupán az átmeneti időszakban lehet használni, amikor még vagy már nem üzemel a központi fűtés, de hideg van odakint. Pedig ez nem így van. A klíma egészen mínusz 25-30 fokos kinti hőmérsékletig képes kellemes meleget teremteni. Az elmúlt évek adatai alapján pedig ennél hidegebb hazánk területén nem szokott lenni. 

#4. Azért jó klímával fűteni télen, mert, olcsó

Ha télen klímával fűtesz, akkor meredek zuhanásba fog kezdeni a gázszámla, szinte nullára redukálódik, de gondolom ez nem meglepő. Sokan azonban azt gondolják, hogy amit ezen spórolnak, azt az áramszámlán vissza is fizetik, de ez nem így van. A mai modern klímaberendezéseknek hála, amik nagyon takarékos energiafelhasználás szempontjával, hatalmas összegeket lehet spórolni.  Amennyiben megfelelően használjuk és karbantartjuk a klímaberendezésünket, nem kell kiemelkedően magas villanyszámlától aggódnunk.

hirdetes

#5. Azért jó klímával fűteni télen, mert, akciós

És ami a legjobb, hogy télen általában hatalmas kedvezményekkel lehet megszerezni, hiszen most holt szezon van ezen a piacon. Budapesten az egyik legprofibb csapat a BudaKlíma, és nekik is vannak most szuper akcióik. Ráadásul nemcsak egy egyszerű klímát vásárolhatsz, hanem egy komplex csomagot kapsz, ha őket választod, egy modern klímaberendezést, beszereléssel, tanácsadással és garanciával. Nézd meg az ajánlatukat itt: Klíma beszereléssel.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Zsolnay Kulturális Negyed

Zsolnay Kulturális Negyed: A Zsolnay Kulturális Negyed a Pécs 2010 Európa Kulturális Fővárosa... Tovább

Fafaragás

Fafaragás: Az építészetben is nagy jelentősége van a díszítő jellegű fafaragásnak, igazi... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Technológia