hirdetes

Kóbor János, Csollány Szilveszter...- EZÉRT OLTASD BE MAGAD!

VN

Már eltelt egy kis idő, mióta az első koronavírussal kapcsolatos tartalom megjelent az oldalon, akkor is csak félve, szakértők nyilatkozataira hallgatva mertünk nyúlni a témához, noha akkor még közel sem tudtunk és mondtunk ennyi dolgot, mint annak idején. Most a saját szemünkkel láthatjuk, hogyan történnek a dolgok, és még mindig megmagyarázzuk, hogy miért nincsen járvány, vagy hogy miért nem jó a koronavírus elleni oltás.

Kóbor János, Csollány Szilveszter és a koronavírus

Meghalt Kóbor János, kórházban Csollány Szilveszter

Remek bizonyíték ez arra, hogy a koronavírus nem válogat! Az Omega frontembere, egy valóságos legenda, vagy nemzeti hősünk, olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász, vagy éppen te? Személyes véleményem alapján egészen addig, amíg egészen közel a saját bőréhez nem érzi valaki ezt a koronavírus dolgot, hajlamos kételkedni benne. Nem is csoda, hiszen egyesek ugyanúgy utazgatják körbe a világot, járnak szórakozni, és tesznek úgy, mintha semmi sem lenne, pedig, amikor azt látod, hogy az utca végéből viszik az intenzívre kedves nénit, vagy a kolléga is 3 hétig fetrengett, akkor bevillanhat, hogy igazán lehet itt valami a levegőben: koronavírus járvány van. A negyedik hullám. Meghalt Kóbor János, “mert idős volt”… Kórházban Csollány Szilveszter, egy igazi olimpikon, ő is idős talán?

Kóbor János belehalt a koronavírusba

„Mecky nem volt vírustagadó, egyszerűen nem szerette volna beoltatni magát. Az oltásokban nem hitt. Kiváló fizikai állapotban volt még egy hónappal ezelőtt is, nem volt hajlandó rettegni a vírustól, nem akart vakcinát. Az utolsó percben sem vette tudomásul, hogy mennyire beteg”- nyilatkozta a menedzsere Azt hiszem elég sokan vagyunk ezzel így, de a koronavírus nem válogat. 
hirdetes

Dr. Novák Hunor nyilatkozott ezzel kapcsolatban:

„Nyilatkoztak a zenekar tagjai: "Mecky nagyon makacs volt, nem hitt a vírusban, ezért nem is oltatta be magát." Belehalt a COVID-ba.
Legyen ez a tanulság, hogy érdemes oltani, mert a COVID nem válogat. Ha már egy ember beoltja magát a posztom miatt, és eggyel kevesebb család fog gyászolni, már megérte.
Oltás nélkül covidban meghalni olyan, mint egy átlag autobalesetben meghalni úgy, hogy az illető nem volt beovezve.”

Csollány Szilveszter lélegeztetőgépen

51 éves. Bajnok. Oltatlan. Lélegeztetőgépen. Először Homonnay Gergely osztotta meg név nélkül a hírt. „Van egy olimpikon, aki nagyon sok Gödény doktoros posztot, majd oltásellenesből is párat megosztott a közösségi oldalán. Még két hónapja is. Most állítólag az intenzíven van. 51 éves. Oltassátok be magatokat!” Dr. Novák Hunor is hasonlókat írt. Kell még több tény, bizonyíték, ok, vagy bármi, hogy végre tényleg megértsük, hogy a koronavírus elleni oltás nem mikrochip, hanem egy szükséges, és hasznos dolog, amivel hatékonyabban fel lehet venni a harcot a koronavírus ellen? Ha egyet értesz, oszd meg a cikket, hogy másokhoz is elérjen! 

hirdetes

Van koronavírus!

A világon 267 150 598 ember fertőződött meg eddig a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 5 271 039 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem közép-európai idő szerint szerda reggeli adatai szerint. Egy nappal korábban 266 449 429 fertőzöttet tartottak nyilván, a halálos áldozatok száma 5 262 356 volt.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Tagore sétány

Tagore sétány: Balatonfüred leghíresebb része, évente sok százezer turista látogatja meg.... Tovább

Miskloc

Miskolc városa az ország keleti felének 2. legnagyobb települése. Híres részei: Lillafüred... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Hírek
X
Kövess minket facebookon!