hirdetes

Egy kóbor kutya jelent meg a legénybúcsún, tudd meg, miért!

Sz.F.

Egy kóbor kutya jelent meg a legénybúcsún, ekkor gyökeresen megváltozott a buli! Az éhező kutyus nem csak a buli hangulatát, hanem a hét barát életét is megváltoztatta!

Kóbor kutya jelent meg a legénybúcsún

Tennessee-ben történt az eset, ahol Mitchel Craddrock éppen a legénybúcsúját tartotta, egy erdei házikóban. Az eseményre meghívta hét barátját, így összesen nyolcan búcsúztatták a fiatalember legénykorát. Kis idő múlva a társaság észrevette, hogy egy kutyus közeledik feléjük, amikor odaért hozzájuk, már látták, hogy szegény nincsen túl jó bőrben, biztosan több napja éhezett, gazdája nem volt, ráadásul lehetett látni rajta azt is, hogy nem olyan régen hozta világra a kicsinyeit.

Az éhezés és a sanyarú sors viszont annyira legyengítette, hogy már teje sem volt. A nyolc férfi elnevezte a kutyust Annie-nak, aki azonban nem sokáig maradt náluk, egy kis időre elment, majd visszajött, vakkantgatott, ezzel próbálta elcsalni a férfiakat. Sikerült is, követték őt a közeli fák közé. A következő oldalon elmondom, mit találtak ott! 

hirdetes

 

Kóbor kutya jelent meg a legénybúcsún

Hamarosan megértették, miért szerette volna annyira Annie, hogy kövessék őt, a közelben rátaláltak az alomra, ami igazából egy lyuk volt a földben, Annie ide rejtette el hét kicsinyét, akik nagyon koszosak voltak és már legyek repkedtek körülöttük, hihetetlenül rossz állapotban voltak mindannyian. A nyolc férfi nem sokáig gondolkozott, azonnal magukhoz vették az apróságokat, így a legénybúcsúból hamar kutyamentő akció vált. 

hirdetes

A férfiak elvitték a kicsiket a házhoz, megfürdették őket, majd a sörre elkülönített pénzből vettek kutyakaját nekik. Miután hazatértek otthonukba, úgy döntöttek, hogy nem hagyják magukra a kicsiket, de nem is keresnek nekik gazdit. Mivel a kutyusok is nyolcan voltak és a férfiak is, elosztották magukat között az ebeket, ráadásul így az egész család néhány kilométerre került egymástól, mivel gazdáik közel laknak egymáshoz. A következő oldalon megnézheted, milyen jól érzik most magukat a csöppségek és a boldog mami! 

Kóbor kutya jelent meg a legénybúcsún

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Magyar Becsület Rend

Magyar Becsület Rend: A Magyar Becsület Rend 2011-ben alapított kitüntetés. Létrehozásáról... Tovább

Nemzeti Dal

Nemzeti Dal: Az 1848-49-es forradalom leghíresebb műve, melyet maga az író, Petőfi Sándor... Tovább

Tovább a lexikonra
Állatok Érdekességek
X
Kövess minket facebookon!