hirdetes

Kiváló konferencia helyszínek a Balatonon

CZs

Mitől jó egy konferencia? A tudásmegosztástól, az egyező érdeklődésű vagy hivatású személyek talákozásától, a megfelelő szervezéstől, és a tökéletes helyszíntől. A konferencia esélyt ad arra, hogy a nagy városból kiszakadva egy vidéki településen üljenek össze a meghívottak, és bővítsék ismereteiket, osszák meg tapasztalataikat. A Balaton partján számos elsőrangú helyszín található, ahol egy konferencia valódi élménnyé válhat.

A legjobb konferencia helyszínek

Konferencia Balatonfenyvesen

Ha több napon át tartó konferenciát tervezünk, akkor kifejezetten érdemes a balatoni települések közül válogatnunk. Attól függően, hogy milyen témában és milyen céllal rendezünk konferenciát, számos fantasztikus helyszín közül válogathatunk. Ráadásul a balatoni települések hangulata, a tó közelsége és az atmoszféra sokat hozzáadhatnak rendezvényünkhöz.

Balatonfenyves a déli parton található, Keszthelytől 19 kilométerre. Kifejezetten alkalmas konferenciák lebonyolítására olyan cégek és társaságok számára, akik a rohanó világban szeretnének megállni egy pillanatra. A családias légkör, a végtelen nyugalom, a friss levegő megkoronázza a rendezvényt és megajándékozza a szervezőket és résztvevőket varázslatos hangulatával. Ha figyelünk arra, hogy a meghívottaknak ne csupán a szoros programtervhez kelljen igazodniuk, de szabadidővel is rendelkezzenek, akkor valóban tökéletes konferenciát szervezhetünk. Egy rövid séta vagy egy kis biciklizés a parton felfrissíti a testet és az elmét, hogy később ismét kreatívan, tudásra éhezve térhessenek vissza a résztvevők konferenciánk helyszínére.

hirdetes

Konferencia helyszín Balatonfenyvesen

Konferencia Balatonvilágoson

Balatonvilágos a Balaton délkeleti csücskében fekszik, az M7-es autópálya mellett, így nagyszerűen megközelíthető. A település 1961-ben alakult, hozzá tartozik Balatonaliga is. A Balaton homokos mederből élvezhető itt, ráadásul a sekély vízmélységnek köszönhetően a turisták imádják a községet. A Panoráma-kilátóról elképesztő kép nyílik a tóra. 

Bár egy apró településről van szó, szépsége éppen ebben rejlik. A konferenciánkat semmi sem fogja megzavarni, nem kell tartanunk a gépjárművek zajától, és a hangos éjszakai élettől sem, ugyanakkor autóval könnyedén megközelíthető Siófok is. Ezt a helyet mindenki igazán magáénak érezheti. A Tópart Hotelben tárt karokkal várják az üzleti rendezvények résztvevőit. Szezonális és helyi különlegességeket is fogyaszthatunk itt.  

hirdetes

Céges rendezvények és konferencia helyszínek Balatonon

Konferencia Badacsonytomajon

A város a Balaton északi partján, a Badacsony lábánál található. A terület már az ókorban is lakott volt. Nem csupán a Badacsony-hegy oldalán és környékén található izgalmas nevezetességek színesítik a területet, de Badacsonytomaj központjában fekvő, neoromán stílusú, bazaltból épült római katolikus templom is.

A Balaton és a Badacsony közelsége kiváló lehetőségeket biztosít konferenciádnak. Badacsonytomaj térségében ráadásul remek hotelek várják a rendezvények résztvevőit és szervezőit. Választhatsz az eldugott, csendes helyek közül, vagy foglalhatsz szobákat egy forgalmasabb területen. 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Július

Július: az év egyik legmelegebb hónapja, mikor is a népi hagyományok, a régies munkák,... Tovább

Labdarúgás

Labdarúgás: a világ egyik, ha nem a legnépszerűbb játéka. Angliából ered, de gyorsan,... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Utazás
X
Kövess minket facebookon!