hirdetes

Könyv-, bor- és jazzfesztivál Balatonfüreden - programok (2024)

VN

Balatonfüred igazán legendás balatoni város, ahol igazán legendás balatoni eseményekkel találkozhat az ember nyaranta. Nem érdemes ezekről lemaradni idén sem, és ha lehet, egy kis balatoni nyaralást beiktatni ezekre a napokra. Mutatjuk milyen programok várnak a Könyv-, bor- és jazzfesztiválon Balatonfüreden idén!

Könyv-, bor- és jazzfesztivál 2024 programok

Könyv-, bor- és jazzfesztivál Balatonfüreden

Könyvbemutatók, irodalmi beszélgetések és szabadtéri koncertek várják az érdeklődőket a Könyv bor jazz nevű fesztiválon Balatonfüreden június 12. és 16. között – írja az MTI közleménye. Igen izgalmasan hangzik, tudva, hogy Jókai Mórnak is ez volt a kedvenc városa annak idején. Te tudtad, hogy itt írta meg a magyar irodalom egyik legnagyobb remekművét Az arany ember című könyvet? Ki ne akarna egy ilyen helyen, a Balaton partján, egy igazi kulturális programon részt venni, ahol az irodalom mellett a jó borok, és jó zenék is terítéken lesznek? Lássuk a részletes programokat, dedikálásokat!

Könyvdedikálások a Könyv-, bor- és jazzfesztiválon Balatonfüreden 

Cserép László közölte: a Kisfaludy Színpadnál egy háromezer kötetes könyvkamion állomásozik majd, ahol a szerzők dedikálják műveiket. Itt lesz mások mellett Fábián Janka és a balatonfüredi származású Karády Anna, akik a romantikus történelmi regényeik révén váltak népszerűvé, dedikál Vida Ágnes pszichológus, aki a Babapszichológia és az Álomba ringató praktikák című könyveivel, illetve a gyermeknevelési és várandósságról szóló blogjáról vált ismertté, valamint találkozhat a közönség Kötter Tamás íróval is.     

hirdetes
hirdetes

Könyv-, bor- és jazzfesztivál programok Balatonfüreden (2024)

A programok között rendhagyó irodalomóra keretében mutatkozik be a Helyőrség.ma című antológia. Farkas Wellmann Endre főszerkesztő beszélget Regős Mátyás és Bék Timur költőkkel. Ezt követően  Szalay-Bobrovniczky Vince író és Szatmári Péter szerkesztő mutatja be A Waldheim-ügy és Ausztria című könyvét. Minden nap jazz zene szól majd a Vaszary kertben és a Blaha Lujza utcán felállított szabadtéri színpadokon, borpavilonok, könyvsarok és vendéglátóhelyek kínálata fogadja a látogatókat. Itt még nem ér véget az izgalmas programok felsorolása, a következő oldalon mutatunk további részleteket! 

További programok Balatonfüreden

Sokszor merül fel kérdésként családi, baráti körömben, hogy melyik Balaton parti települést éri meg a legjobban választani. Én mindig Balatonfüred mellett szoktam harsányan érvelni, többek között azért is, mert ehhez hasonló jó események vannak ott. Nemrég nyílt egy nagyon jó szálloda is, a Hotel Vinifera Wine & Spa Superior*****, ami olyan prémium szolgáltatásokkal rendelkezik, hogy elnyerte nemcsak az 5 csillagot, hanem a superior rangot is, hazánkban nem sok ilyen hotel van, pláne nem balatoni kilátással a szobákból. A legjobb balatonfüredi programokat is megtalálhatjátok a weboldalukon , külön akciókkal készülnek a különböző füredi eseményekre, többek között az Anna-bálra, és a Füredi Borhetekre is. 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Budapesti Nemzetközi Vásár

A Budapesti Nemzetközi Vásár vagy közkeletű rövidítéssel BNV 1925 áprilisa óta évente... Tovább

A 12 pont

12 pont: A 12 pont volt az 1848. március 15-én kitört pesti forradalom követeléseinek... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Hírek Kirándulás Szórakozás Utazás
X
Kövess minket facebookon!