hirdetes

Így néz ki most egy kórházi osztály Bergamo-ban!

SZM

Az olaszok szeretnék megmutatni a világnak, hogy mi vár ránk! Először engedték meg a médiának, hogy felvételt készítsenek egy Bergamo-i kórházban a koronavírustól szenvedő betegekről. Megrázó felvételek!

Így néz ki a koronavírusos osztály egy Bergamo-i kórházban

Eddig senkit nem engedtek be az olasz kórházakba forgatni, most először kapott betekintést egy média, a Sky News, mely elsőkézből láthatta milyen katasztrofális helyzet van a világ egyik legjobban felszerelt kórházában, a XXII. Papa Giovanni kórházban.

Köztudott, hogy a koronavírusban szenvedők száma jócskán meghaladja az észak-olaszországi kórházak befogadóképességét, pedig a XXII. Papa Giovanni  kórház Európa egyik legfejlettebb kórháza.

Már nem csak a kórtermekben vannak fekvőbetegek, de a folyosókon és a várókban, társalgókban, mindenhol, ahol csak lehet, ki kellett alakítsanak helyeket, és még így sem tudnak mindenkit teljes jogúan ellátni.

hirdetes

Bergamo, Lombardiában lévő város, mely a koronavírus központjának mondható Olaszországban. A helyi orvosok olyan katasztrofális helyzettel próbálnak megküzdeni, amilyet eddig elképzelhetetlennek tartottak. A sürgősségi osztály vezető orvosa Roberto Cosentini elmondta, hogy naponta 50-60 nagyon súlyos tüdőgyulladással küzdő beteget kell ellátniuk a sürgősségi osztályon, és legtöbbjük azonnali nagy mennyiségű oxigént igényel.

Egy altatóorvos például arról is beszél, hogy egyszerűen megpróbálnak mindent megtenni az orvosok, a legjobb tudásuk szerint és fel kell fogják, hogy ez sem elég…

Azért engedték meg most a Sky News csapatának a felvétel készítését, mert szeretnék az olaszok, hogy a világ többi országában is komolyan vegyék végre a koronavírust és, hogy felkészüljünk arra, mi vár ránk.

hirdetes

Csak 18 éven felettieknek ajánljuk a videót, megrázó képek láthatók benne.

Ha ezek után még mindig úgy gondolod, hogy megéri kimenni a szabadba összefutni a haverokkal, vagy nincs baj azzal, ha trécselsz egyet a szomszédasszonnyal, akkor ideje lenne összekapnod magad végre. Nem véletlenül szajkózzák orvosok, politikusok, mentősök, ápolók! MINDENKI MARADJON OTTHON!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Magyar Vasúttörténeti Park

Magyar Vasúttörténeti Park: Közép-Európa legnagyobb interaktív vasúti emlékparkja... Tovább

Balatonboglári borvidék

Balatonboglári borvidék Magyarország 22 borvidékének egyike. A Balatonboglári borvidék Somogy... Tovább

Tovább a lexikonra
Európa Hírek Külföld
X
Kövess minket facebookon!