hirdetes

A helyek, ahol most nagyon lennénk: Országok, ahol nem jelent meg a koronavírus

VN

2020 előtt még teljesen más szempontok alapján válogattuk a desztinációkat, akár rövidebb nyaralásra, akár hosszabb tartózkodásra. Azonban most, mikor bárhova indulunk, akár munka ügyben, akár kikapcsolódni, akár valaki t meglátogatni, az egyik legfontosabb dolog, hogy utánajárjunk, hogy mi a helyzet az adott országban koronavírus fronton. Tudtad, hogy van 7 olyan ország, ahol még nem jelent meg a koronavírus? 

7 ország, ahol nincsen koronavírus

Országok, ahol nem jelent meg a koronavírus

Év elején még az volt a nagy hír, ha valahol megjelent a koronavírus, most azonban már döbbenten olvashatod te is, és gondolhatod magadban, hogy van egyáltalán olyan ország, ahol még nem jelent meg a koronavírus?  Pedig van több olyan ország is, ahol eddig még nem jelent meg a koronavírus, ezen országok t9öbbsége ráadásul valóságos paradicsomi környezetben fekszik. Gondolom senki sem lepődik meg rajta, hogy többségében elzárt kis országokról van szó a Csendes-óceán mosta területeken. Mindenesetre mi szívesen lennénk most ezeken a helyeken, maszk, távolságtartás, és állandó kézfertőtlenítés nélkül, hallgatva a morajló tenger zaját. Lássuk is azt a 7 országot, ahol nem jelen még meg a koronavírus.

hirdetes

Országok, ahol nem jelent meg a koronavírus: Palau

Palau a Karolina-szigetek legnyugatibb szigetcsoportjain helyezkedik el. Az államot 241 sziget alkotja, amelyből csupán 12 lakott. Nagyobb szigetei vulkanikus eredetűek, a kisebbek korallképződmények. A trópusi éghajlatú köztársaság elsősorban idegenforgalmáról nevezetes. Mi ez, ha nem tökéletes helyszín, hogy átvészeljük a koronavírus járványt? Ráadásul a víz alatti világ kiemelkedően káprázatos, a búvárkodás szerelmeseinek ideális választás! 

Országok, ahol nem jelent meg a koronavírus: Szamoa

Szamoa, hivatalosan Szamoai Független Állam két nagy szigetet, Upolut és Savaiʻi-t, valamint 8 kisebb szigetet foglal magába a Csendes-óceán délnyugati részén, az egyenlítőtől 1 500 kilométerre délre. Az ország legmagasabb pontja a Mauga Silisili, a két főszigetet az Apolima-szoros választja el egymástól. A területét tekintve körülbelül Vas megye méretű országban 196 000-en laknak, népsűrűsége alig kétharmada a magyarországi adatnak. Trópusi klíma egész évbe, 24-30 fok közötti, alig változó meleg, 83 helyi madárfaj, széles tengerparti fövenyek, csodás tengervilág, csak ott őshonos szamoai repülőkutya és két hatalmas nemzeti park, mi már csomagolunk is! 

hirdetes
 

A következő oldalon nemcsak a többi orságot mutatjuk meg, ahol nem jelent meg a vírus, hanem képeket is mutatunk lapozzatok!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Pálinka

A pálinka hagyományos magyar gyümölcspárlat, melyet kizárólag erjesztett gyümölcscefre,... Tovább

Szent Korona

Szent Korona: A magyar Szent Korona Európa egyik legrégebben használt és mai napig épségben... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Kirándulás Külföld Utazás
X
Kövess minket facebookon!