hirdetes

A tömegközlekedésről, boltból is kitiltották az oltatlanokat- hamarosan kötelező lehet az oltás?

VN

Egyre komolyabb szankciókkal sújtják az oltatlanokat több országban is, az is elképzelhető, hogy hamarosan tényleg kötelező lesz a koronavírus elleni vakcina? Olaszországban a tömegközlekedési eszközöket nem lehet használni oltás nélkül, Németországban pedig számos üzletből tiltották ki az oltatlanokat, és komolyan fontolóra vették az általános oltási kötelezettség elrendelését!

Kötelező lehet az oltás

Mi történik itt?

Rengeteg szolgáltatás igénybevételét, az utazás védettségi igazolványhoz kötötték az elmúlt időkben is, amit nagyon sokan már-már elfogadtak, azonban most olyan alapvető dolgot sem használhatnak az oltással nem rendelkezők több helyen, mint a tömegközlekedési eszközök, vagy a kiskereskedelmi egységek. Korábban már itt beszámoltunk róla, hogy Olaszországban időszakosan nem vehetik igénybe a tömegközlekedési eszközöket azok, akik nem rendelkeznek legalább egy adag koronavírus elleni oltással. Azok sem szállhatnak fel a buszokra, vonatokra, akik negatív teszttel rendelkeznek. Egyre szigorúbban veszik a dolgot, nem csak a buszokról tiltották le az oltatlanokat, hanem a vendéglótó-, és szórakoztató egységekből is. Mit szólsz ehhez?

hirdetes

Kitiltották a tömegközlekedésről az oltatlanokat Olaszországban. Se mozi, se étterem, se szálloda, se tömegközlekedés.... Ráadásul negatív teszt sem elég. Mit szólsz ehhez?

  

Németországban a boltokból is kitiltják az oltatlanokat

hirdetes

Kitiltják az oltatlanokat a kiskereskedelmi üzletekből Németországban - jelentette be Angela Merkel ügyvezető kancellár csütörtökön Berlinben. A szövetségi kormány és a tartományi kormányok vezetőinek tanácskozásán hozott döntés szerint valamennyi tartományban bevezetik, hogy az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) okozta betegség (Covid-19) elleni védőoltással nem rendelkezők kizárólag az alapellátást biztosító boltokba léphetnek be. A vírus terjedésének lassításához egy sor további korlátozást is bevezetnek, mert a Covid-19 miatt kórházba kerülők nagy száma miatt veszélybe került az egészségügyi ellátórendszer teljesítőképessége

DE ez még nem minden, komoly lépéseket tettek az általánosan kötelező koronavírus oltás ügyében!   Hogyan kell ezt elképzelni? Lapozz és mutatjuk a részleteket!
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Szamos Marcipán Kiállítás

Szamos Marcipán Kiállítás és Látványműhely Szentendre: A magyarországi édesipar... Tovább

Hímnusz

Hímnusz: A magyar nép „balladája”, a legszebb magyar mű. A Hymnus, a' Magyar... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Hírek Külföld
X
Kövess minket facebookon!