hirdetes

Ünnepi menyegzők új köntösben

cs

2016-ban 48.000 házasság köttetett, ezek alkalmával annyiszor koccantak össze a pezsgőspoharak, hogy összeadva 1 évig zengene a hangjuk folyamatosan; az összetáncolt menyasszonypénzekből kitelne 30 combino villamos, a kiküldött meghívók egymásra téve pedig felérnének az Eiffel-torony tetejéig. Az idei számokat még nem tudjuk, hisz csak most ért véget a szezon, de az jól látszik, milyen fontos a Nagy Nap egy pár életében, melynek megünneplésére ma már számos extrém vagy különleges helyszín is rendelkezésre áll.  

Különleges esküvői helyszín

Meseszerű esküvő Noszvajon, a természet közelségében 

Manapság egyre nagyobb az igény a természet közelségére, amikor a tökéletes esküvőhelyszínt keresik a párok, hiszen a tavaszi-nyári szezonban szinte vétek a négy fal közé zárni az esküvőt, és érdemes ebben a szezonban kiélvezni a természet adta lehetőségeket. Ehhez azonban egy olyan esküvőhelyszínre van szükségünk, ahol kiélvezhetjük az érintetlen táj szépségét, a nyugalmat, a csendet. 

Magyarország egyik legtisztább levegőjű településén, egy igazi meseszerű esküvőhelyszín várja a házasulanó párokat. Noszvajon, az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa egy csodás környezetet nyújt az esküvőhöz, ahol a menyasszonyok igazi hercegnőnek érezhetik magukat. A rugalmas esküvői helyszínen tapasztalt rendezvényszervezők segítenek a pároknak a zökkenőmentes szervezés eléréséhez. 

 

 

Különleges esküvői helyszín

Esküvő a tél szerelmeseinek


A téli hangulat kedvelőinek kitűnő választás lehet a budapesti Városliget Rendezvény, ahol akár kültéren is összeköthetik életüket. A Vajdahunyadvárral a háttérben, évszázados fák alatt, a Műjégpálya előtt kimondani a boldogító igent, valóban egyedivé varázsolja a nagy pillanatot. A jegyespárok ábrándos hóesésben, jeges környezetben, mesébe illő szertartás keretében örökíthetik meg életük nagy napját.

hirdetes

Városliget Rendezvény - Esküvő

A jégvirágos fák és a havas táj nagyon különleges köntöst ad egy ilyen egyedülálló alkalomnak, és életre szóló élménnyé varázsolja esküvőtöket a vendégek számára is. A kültéri romantikus szertartás után pedig meghitt belső terek, díszterem és étterem várják a szerelmeseket a Műjégpálya impozáns épületében. Ha pedig szeretnétek valami különleges programmal is meglepni a násznépet, akár egy közös korcsolyázásra is meginvitálhatjátok őket, amit minden bizonnyal sosem felejtenek el. 
 

 

Különleges esküvői helyszín

Esküvő lóháton

hirdetes


Ha mindketten rajongva szeretitek a lovakat, mi sem természetesebb, mint hogy a Nagy Napon is lóháton mondjátok ki az igent.  A nemesvitai Equital lovardában a természet ölelésében, parkos környezetben, egy csodaszép halastó partján köthetik össze életeteket, természetesen lóháton érkezve a násznép elé. Nemesvitán létszámbeli korlátok sincsenek, a 800 négyzetméteres fedeles lovarda ugyanis bármekkora lakodalom kitűnő helyszíne lehet.

Esküvő a lovardában

Kép forrása: equital.hu

Templomi szertartáshoz a pár kilométerre lévő Szent- György-hegyi Lengyel kápolnát, a vonyarcvashegyi Szent-Mihály kápolnát, vagy a Szigligeti vár tövében található templomot ajánlják. Természetesen lovaskocsival érkezni alap, és a csodaszép paripáknak köszönhetően a páratlan esküvői fényképtéma is garantált.

Esküvői helyszín - lóháton
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Szuadó-völgyi-víznyelőbarlang

Szuadó-völgyi-víznyelőbarlang: Csodás barlangjaink egyik, melyre joggal lehetünk büszkék. A... Tovább

Magyarország

Magyarország egy közép-kelet Európában található ország, mely közelebbről a... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Utazás