hirdetes

5 húsvéti program hazánk különböző vidékein, amiket kicsik és nagyok is élvezhetnek

VN
Különleges húsvéti programok 2022

A királyné városa: Húsvéti programok Gödöllőn 2022-ben

A Gödöllői Királyi Kastély is ünnepi pompába öltözik a húsvét alkalmából. Erzsébet királyné kedvenc kastélya a kedvenc virága jegyében emlékezik meg a húsvéti hétvégén az egykori királynéról, ezért április 17 vasárnap Ibolya Nap néven rendeznek izgalmas programokat, lesz virágkeringő, izgalmas előadások, valamint Ibolya bemutató és vásár a kastély Sala Terrena termében, és a legjobb, hogy ezen a napon a múzeum látogatására ezen a napon 50%-os kedvezményt adnak az Ibolya nevű látogatóknak. 18 hétfőn viszont a húsvéti forgatag veszi át az irányítást a Gödöllői Kastély életben.

hirdetes

Budapesttől nem messze: Húsvéti programok Budakeszi Arborétumban 2022-ben

Ha csak egy kis időtök van valami miatt, nem tehetitek meg, hogy messzebb utazzatok a fővárostól, de azért szeretnének egy kicsit zajoktól, nyüzsgéstől, fővárosi életérzéstől messzebbi pontot találni, amit megközelíteni is nagyon gyors és egyszerű, akkor nekik a Budakeszi Arborétum különleges húsvéti programját ajánljuk.  Már Nagypénteken kézműves foglalkozásokkal várják a gyerekeket, és egész hétvégén izgalmas családi programok is lesznek, mint a húsvéti kincsvadászat, vagy bújócska.

hirdetes

A Balaton szerelmeseinek: Húsvéti programok Siófokon 2022-ben

A magyar tenger szerelmesei már biztosan alig várják, hogy nyár legyen, és csobbanhassanak, napfürdőzhessenek, lángosozhassanak egyet a kedvenc helyükön. Bár még csobbanni nem igazán ajánlott a víz hőmérsékletére való tekintettel, de utóbbiakat akár már most is meg lehet tenni, annál inkább is, mert már tavasszal is szuper programok vannak a Balaton partján. Mi most az egyik legnépszerűbb városba invitálunk téged, Siófokra. Koncertekkel, táncbemutatókkal, izgalmas családi programokkal, futóversennyel várja a Húsvét és Nyuladalom Siófokon 2022. április 15-18-án az érdeklődőket.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Magyar szürke szarvasmarha

Magyar szürke szarvasmarha: Hungarikumnak számítanak. Pontos eredete nem ismert, azonban nagy... Tovább

Mézga család

Mézga család: A Mézga család az egyik legnépszerűbb magyar televíziós rajzfilmsorozat volt... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Gasztronómia Kirándulás Magyar történelem Magyarország Magyarság Programajánló Szórakozás Történelem Utazás
X
Kövess minket facebookon!