hirdetes

Nem mindennapi programok, amikkel különlegessé tehetitek a Valentin-napot 2023-ban!

ZH

Sokan elcsépeltnek tartják, hogy Valentinnap alkalmából külön programot vagy ajándékozást szervezzenek, azonban mindenkinek jár egy kis kikapcsolódás és ezekkel a nem mindennapi programokat igazán különleges napban részesíthetjük párunkat! Ezekkel a programokkal pedig a Valentin nem csak sima Valentin lesz!

valentin-nap

Különleges Valentinnapi programok


Tartsatok idén egy különleges Valentinnapot és nézzetek körül a kivételes programajánlónkban! 


1.    L’Amour párizsi hangulatban

Ha szerelemről és utazásról van szó, akkor a legelső város amire asszociálunk ezen fogalmak hallatán, az Párizs, és miért ne ünnepelhetnénk szerelmünket igazi párizsi hangulatban? Azonban nem kell repülőre ülnünk, hogy átérezhessük azt a bizonyos l’amour hangulatot, ugyanis a Párisi Udvarba látogatva Budapest szívében megízlelhetünk egy falatnyi Párizst, mint enteriőrben, mint gasztronómiában. A romantikus hangulatú Párisi Passage Café & Brasserie minden évben különleges Valentin-napi menüsorral készül a szerelem ünneplésére ráadásul a hangulatot fokozza az élő zene is, de akár egy nem mindennapi reggeli kávézással is kezdhetjük itt ezt a különleges napot, ami biztosan megalapozza a napunk hangulatát. Ha pedig egy estét is eltöltenétek itt, akkor arra is van lehetőség ráadásul kifinomult, teljes kényelemben lehet részetek!

2.    Merüljetek el a szerelemben


Számos rendkívüli fürdőt ismerhetünk Budapesten, és több helyen is készülnek külön Valentin-napi programokkal. Február 11-én szombaton az Aquaworldben Valentin napi Éjszakai fürdőzés közben merülhettek víz alá, de ha nyugodtabb körülményekre vágytok, akkor látogassatok el a Rudas Fürdőbe és élvezzétek a romantikus kilátást a fényben úszó városra, vagy pezsgőfürdőzzeteket a Gellért Fürdőben egy üveg pezsgő mellett és rózsaszirmok között.

hirdetes


3.    Merengés a történelemben

hirdetes

A Várkert Bazár a főváros egy különleges ékszerdoboza, ahol már egy séta is romantikus hangulatba hozhat minket, de február 11-én még többet tudhatunk meg a szerelemről és a történelemről, ha részt veszünk az egy órás Valentin-napi sétán, ahol megismerkedhetünk kedvenc uralkodónőnk, Sisi királyné szívügyeivel közelebbről. Ha szeretitek a történelmet és kíváncsiak vagytok, hogyan rendezték szívügyeiket egy királyi család tagjai, akkor mindenképp itt a helyetek! A Valentin-napi sétáról az esemény Facebook oldalán olvashatsz bővebben! 
 

4.    Izgalmakkal teli


Ha pedig egy kis izgalomra vágynátok és szeretnétek egy csapatot alkotva erősíteni a szövetségeteket érdemes egy szabadulószobás programra ellátogatnotok. A Neverland egy olyan különleges szabadulószoba Budapesten, ahol nem mindennapi játék témák közül választhattok, és ha sikerült megoldanotok közösen a rejtvényeket és kiszabadultatok, finom koktélokkal öblíthetitek le a nagy izgalmakat és a romantikus vacsorára sem kell más helyet keresni!


5.    Tudományos szerelem


Ha szeretitek a tudományokat, akkor ez a nem mindennapi randi ötlet igazán nektek való! A Csodák Palotájában mindig érdekes programokat rendeznek, nem lesz ez másképp Valentin-napon sem! Idén február 14-én kedden egy kísérletezős, rácsodálkozós randit szerveznek 10 és 19 óra között, ahol biztosan tátva marad a szátok, mikor kiderül, hogy a másik feletek mi mindenre képes és hogy milyen jól tudtok együttműködni! Az alapprogramok mellett még ajándékba adnak a csomagajánlatokhoz egy mozizást vagy egy szabadulószobás élményt is, de bővebb információt a CsoPa weboldaláról tudhatsz meg!
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Székely zászló

Székely zászló: A székely zászló a Székely Nemzeti Tanács (SZNT) hivatalos zászlója és... Tovább

Vereckei hágó

Vereckei hágó: A Vereckei-hágó az Északkeleti-Kárpátok egyik legfontosabb hágója.... Tovább

Tovább a lexikonra
Belföld