hirdetes

Különös üzenettel kapta vissza elveszett tárcáját – elállt a szava, amikor elolvasta!

emszi

A lány néhány hét várakozás után feladta, hogy valaha visszaszerezze elveszett pénztárcáját, de amikor egy becsületes férfi elpostázta neki, különös üzenetet írt mellé!

A fiatalok köreiben egy átbulizott éjszaka számos veszélyt rejt magában. Ezek közül az egyik leggyakoribb az olyan értékek elvesztése, mint például mobiltelefon, vagy esetleg a lakáskulcsok. Elég csak egy figyelmetlen pillanat, és máris búcsút inthetünk ezeknek a fontos tárgyaknak, de ha az ember már túl van néhány italon, akkor csak tovább nő az ilyen balesetek esélye.

Általában kár azt remélni, hogy telefonunk vagy pénztárcánk „érintetlenül” előkerülne – de nem ez történt azzal a fiatal lánnyal, aki egy hatalmas buli után elveszítette pénztárcáját.

A 25 éves Hayley Minn egyik éjszaka egy kicsit többet ivott a kelleténél

Hat héttel az után, hogy Hayley pénztárcája köddé vált egy áttombolt éjszaka után, kisebb csoda történt – csomagot hozott a postás, amiben pénztárcáját találta egy szokatlanul megfogalmazott kísérőlevéllel.

Az üzenet teljesen hétköznapi hangnemben indul, azonban néhány mondat után igazán érdekes fordulatot vesz!

Kedves Miss Hayley

„Hogy van? Remélem hogy jól van és minden rendben önnel.

Szeretném értesíteni arról, hogy megtaláltam féltve őrzött pénztárcáját (úgy tűnik) a liverpooli állomáson.

Gondoltam elveszítette és biztosan kereste már…”

hirdetes

A levél folytatása a következő oldalon!

\"Hátborzongató\" levelet kapott a lány, mikor visszaküldték neki elveszett pénztárcáját!

„Kizárólag azért kutattam át a tárcáját, hogy megtaláljam a címét vagy bármilyen más olyan információt, ami segíthetne visszaküldeni ezt Önhöz. Tényleg semmi mást nem kerestem benne, de találtam néhány „ejynebejnye” dolgot is ;-) . Nem kell zavarba jönni, én értékelem az olyan embereket, akik egy kis „extra” védelemre vágynak lol.

Kérem vizsgálja át a tárcája tartalmát és ha lehetséges, amikor megkapja ezt az üzenetet kérem értesítsen a következő email címen: funny.stud@hotmail.com.

Ha valamilyen okból nem találna benne valamit, amit keres, kérem higgye el, semmit sem vettem ki belőle, és úgy postáztam el magának, ahogy találtam.

A lányt meglepték az üzenet sorai, de a levél még messze nem ért véget!

hirdetes

Csupán egy jó tanács – kérem nagyon vigyázzon magára és minden holmijára ha legközelebb úgy dönt, hogy elmegy valahová, vagy kérjen meg rá valaki mást, mert maga az egyik legszebb ember akit valaha láttam (biztos vagyok benne hogy személyesen sokkal szebb, mint a képen).

Nagyon remélem, hogy egyszer elvihetem valahová és eltölthetek egy kis időt magával, bár biztos van már valaki az életében aki vigyáz magára – de ha mégsem, kérem engedje meg lol.

Kellemes hétvégét!”

Az ember azt hinné, hogy a levél itt véget is ért, pedig nem! A következő oldalon megmutatjuk, mivel egészítette még ki az üzenetét a titkos feladó!

\"Hátborzongató\" levelet kapott a lány, mikor visszaküldték neki elveszett pénztárcáját!

A levél a következő sorokkal zárul:

„Kérem ne habozzon ha fel szeretné velem venni a kapcsolatot, ha esetleg bármire szüksége lenne vagy ha úgy érezni, hogy bármit is tehetnék önért!

Várom a válaszát.

Kérem élvezze ki élete minden egyes pillanatát és élvezze annyira, amennyire csak teheti, mert sosem tudhatja, mit hoz a jövő!

Titkos barátja és csodálója lol

és Email barátja (ha nem zavarja)

Hayley szerint a levél a leghátborzongatóbb üzenet a világon. Az interneten is megosztotta történetét és a szerinte ijesztő sorokat, azonban a hozzászólók többsége szerint inkább aranyos és vicces gesztus, hogy „titkos csodálója” ilyen kedves szavakkal küldte vissza a tárcát.

Íme az eredeti levél

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Ferenc József

Ferenc József: I. Ferenc József osztrák császár, magyar és cseh király, az... Tovább

Duna

A Duna az európai kontinens 2. leghosszabb folyó. Németországban ered és Romániában, a... Tovább

Tovább a lexikonra
Külföld