hirdetes

A közösségi média megváltoztatta a lánykérést is

SZ.F.

Szinte minden megváltozott, amióta ekkora teret nyert a közösségi média, mindenki a telefonját nyomogatja, és kezdjük elveszíteni igazi értékeinket. Még a lánykérés is megváltozott teljesen!

Így változott meg a lánykérés
Ha te még mindig a hagyományos lánykérés híve vagy, akkor had mutassak neked egy tökéletes lánykérés helyszínt Budapesten! Ez nem más, mint a Városliget Café & Restaurant! A különleges étteremből csodálatos kilátás nyílik a Városligeti tóra és a Vajdahunyad várára. A gasztronómiai különlegességek mellett élőzene is színesíti az étteremben töltött időt, és megadja a hangulatot a lánykérés számára. 

Miért változik meg minden?

Az internet, az okostelefonok, a közösségi média behálóz mindenkit, mi pedig önként és dalolva hagyjuk azt, hogy életünknek szinte minden egyes percét tönkretegyék. A most következő cikkben mutatok nektek egy videót, melyek főszereplője egy szerelmespár. Alicia McDonald filmje egy ironikus hangvételű kisfilm, ugyanakkor görbe tükröt állít mindenki számára.

hirdetes

A fiú szeretné megkérni barátnője kezét, sokszor átgondolta már, mit kellene tennie és hogyan. Otthon eltervezte, hogy letérdel, mond pár szép szót, és így fogja megkérni a lány kezét. A beszédet is gondosan kigondolta, gyönyörű lett volna, de a végén nem lett belőle semmi. Ami a lány és a fiú hibája is, a következő oldalon elmondom, mi történt! 

Így változott meg a lánykérés

A lány félbeszakítja barátját, ahogy az elkezdené a mondandóját, megkéri arra, hogy kezdje elölről, mert szeretné videóra venni az egészet. Itt már megölt mindent, amit romantikának nevezünk. A fiú hibázik, és belemegy a játékba, újra kezd mindent, a lány közben viszont rá sem néz, még csak nem is válaszol a feltett kérdésre, mert annyira lefoglalja az, hogy kiposztolja a felvételt a közösségi oldalakra.

hirdetes

Végül mégis kimondja a várva várt igent, de ekkor is csak azzal van elfoglalva, hogy megtudja, hány like-ot szerzett már a posztja. Ezzel még nincs vége! A fiú szeretné felhívni szüleit, hogy közöljék a hírt, a lány viszont erre azt feleli, hogy még korai lenne, inkább élvezzék a pillanat varázsát csak ketten.

Ez így még szép is lenne, de ami ezután következik, minden hitemet hazavágja. Ugyanis mind a ketten előveszik a telefonjukat és elkezdik nyomkodni, még egymáshoz sem érnek. A végén elcsattan azért a csók, de ez is csak azért, hogy feltöltsenek pár csókolózós képet a közösségi hálóra. Érdemes lenne mindenkinek megnéznie a következő oldalon található videót, és tanulni belőle! 

Így változott meg a lánykérés

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Neszmélyi borvidék

Neszmélyi borvidék Magyarország 22 borvidékének egyike. A Neszmélyi borvidék a Dunántúl... Tovább

Budapesti Vidámpark

Budapesti Vidámpark: A főváros egyetlen vidámparkja volt, mely az egyetlen tematikus... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek