hirdetes

Ezek a legjobb last minute ajándékötletek karácsonyra!

CZs

Sokan kutatunk az utolsó pillanatban kétségbeesetten ajándék után karácsony előtt. Idén biztosan nem leszel bajban, a legjobb last minute karácsonyi ajándékötletekkel megörvendeztetheted gödöllői, és környékbeli szeretteidet. 

Ezek a tökéletes ajándékok gödöllőieknek, lepd meg gödöllői szeretteidet!

 

Kick-box és K1 órák, aminek a férfiak biztosan örülnek

A Bobkó Fight Club tagjai többek, az edzésekre összejáró, együtt sportoló embereknél. Barátokká váltak, akiket közös céljuk és szenvedélyük hoz össze hétről hétre az edzéseken, ahol a K1 és kick-box küzdősportokkal foglalkoznak. 

A kisiskolástól kezdve a felnőttekig minden korosztály megtalálható az edzéseken, hiszen nem az számít, hogy ki honnan jött. A Bobkó Fight Club edzésein természetesen szembe kerülnek egymással a résztvevők, de soha nem egymás ellen küzdenek, csupán saját korlátaik legyőzéséért. Tényleg öröm, egy ilyen közösségbe tartozni, ahol az edzések után, a hétköznapokban is segítséget kaphatunk a másiktól, ahol a kick-box, a K1 és a sport szeretete motivációt nyújt a nehézségek leküzdésében. 

hirdetes

A hét három edzésén a változatosságra is odafigyelnek, hétfőn a zsáké a főszerep, szerdán páros edzést tartanak, csütörtökön a rúgópárna segítségével edzenek. Megtanulják és alkalmazzák a különböző technikákat, ütés-rúgás kombinációkat. Mindemellett természetesen a jó hangulat sem maradhat el! Ajándékozd meg a Bobkó Fight Club edzéseinek élményével gödöllői, vagy környékbeli szeretteidet! Vedd fel velük a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek valamelyikén: Kick-box edzés Gödöllő.

hirdetes

Még több ötletért lapozz a következő oldalra!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Koronázási jelvények

Koronázási jelvények: A koronázási jelvények az uralkodói hatalom szimbólumai. A magyar... Tovább

Kékfestés

Kékfestés: A kékfestés egy textíliákon alkalmazott színmintázási technológia, amely nevét... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Magyar Magyarország Sport
X
Kövess minket facebookon!