hirdetes

Hogyan kössük meg a cipőfűzőnket fél másodperc alatt? A leggyorsabb módszer!

emszi

Ez az ügyes trükk akár egy bűvészmutatvány is lehetne, pedig nagyon egyszerű megtanulni! Mutatom, hogyan kell!

Így kötheted meg a cipőfűződet fél másodperc alatt!

A cipőkötés egy olyan alapkészség, amit már gyerekkorunkban megtanítanak nekünk. Bizonyára te is ezerszer bekötötted már a cipődet, esetleg gyermeked lábbelijét – ezt a folyamatot álmunkban is képesek lennénk végrehajtani.

Akármilyen gyorsnak és észrevehetetlennek is tűnik, létezik egy sokkal fürgébb mozdulatsor, aminek segítségével akár egy fél pillanat alatt is megköthetjük ugyan azt a klasszikus masnit a cipőnkön, amit már gyerekkorunk óta ismerünk.

Nem csupán egyszerű és gyors ez a trükk, ha jól csináljuk, akkor a végeredmény pont olyan erős masnit eredményez, mint a hétköznapi technika. Ha begyakorlod, akkor egy idő után oda sem figyelsz majd rá, és mire kettőt pislogsz, készen is leszel vele!

Ha kíváncsi vagy a technikára, a következő oldalon megmutatom!

hirdetes
Így kötheted meg a cipőfűződet fél másodperc alatt!

Az egész folyamat ugyan azzal a mozdulattal kezdődik, amivel a megszokott cipőkötési technika is. A két cipőfűzőt át kell bújtatni egymás alatt – ez senkinek nem jelenthet kihívást, hiszen eddig is mindig így kezdtük a cipőkötést.

A varázslat itt kezdődik. Ahogyan azt a képen is láthatjuk, a fűző két végét alulról és felülről kell megtartanunk a hüvelyk és mutatóujjainkkal, viszont az egyiket ellentétes irányban, mint a másikat – ez a videóban sokkal egyértelműbben látszik!

Ha ez megvan, a következő mozdulat egyben az utolsó is – a megtartott cipőfűzőket át kell húznunk egymáson.

Elsőre nem biztos, hogy sikerül, hiszen nagyon szokatlannak tűnhet az új technika. Valójában elmagyarázni nehezebb, mint megcsinálni, ezért a következő oldalon megmutatom a videót is, abban mindent nagyon részletesen és lépésenként láthatunk!

hirdetes
Így kötheted meg a cipőfűződet fél másodperc alatt!

Csak azért, mert a legtöbben nem így tanulták meg, nem jelenti azt, hogy csak egyetlen módszer a helyes. Ezzel is pontosan ugyan olyan masnit kapunk, mint a megszokott technikával, éppen ezért pontosan ugyan úgy, széthúzással lehet kikötni.

A videóban részletesen láthatunk minden lépést, csak kövessük, amit mutat az illető, és egy kis gyakorlás után biztosan sikerülni fog! Garantált, hogy ha sikerül elsajátítani, akkor lényegesen gyorsabb a megszokott kötésnél!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Kalocsai fűszerpaprika

Kalocsai fűszerpaprika-őrlemény:Hungarikum, mely oltalom alatt áll. A Kalocsai fűszerpaprika... Tovább

Parlagi sas

Parlagi sas: nemzeti értékünk, szigorúan védett állat.A parlagi sas a madarak osztályának a... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek