hirdetes

Az 5 legjobb belföldi nászutas úti cél 2021-ben

VN

Sokaknak a nászút úgy él a fejükben, mint a filmekben: napozás, és koktéloznak a tengerparton, luxus ellátással. Azonban sokaknak ez csupán egy álom marad, ugyanis ezt a fényűzést valljuk be, nem sokan engedhetik meg maguknak, főleg egy világraszóló lakodalom után. De pánikra semmi ok, alacsonyabb költségvetésből belföldön is lehet találni több, mint tökéletes nászutas úti célokat.

Legjobb belföldi nászutas úti célok 2021

Legjobb belföldi nászutas úti cél: Balaton-felvidék

Mert nekünk, a Balaton a Riviéra! Ha már a tengerpart nem jön össze, akkor jöjjön össze legalább a magyar tenger, nem, de? Mi azonban, ha egy kis valódi romantikára vágytok, akkor nem a nyüzsgő Balaton artját ajánljuk nektek, hanem sokkal inkább az idilli tájakkal ölelt, kacskaringós szőlőültetvényes, vidéki hangulatú, varászlatos Balaton-felvidéket. Ez a hely ugyan nem olyan, mint a filmekben, sokkal inkább olyan, mint a mesékben. Még egy nagyon jó wellness szállodát is tudunk ajánlani, ami az exkluzív szolgáltatásaival felveszi a versenyt a külföldi szállodákkal is, ráadásul a Balaton-felvidék kellős közepén található, így minden könnyedén megközelíthető innen. Az Ajkai Kristály Hotel tökéletes választás egy tökéletes nászúthoz, részletekhez kattints ide: romantikus wellness!

Legjobb belföldi nászutas úti cél: Visegrád

Ha már beszéltünk a tengerpartról, és szétnéztünk a magyar tenger partján is, akkor nem maradhat ki híres-neves folyónk a Duna, és a legkülönlegesebb része a kanyarulata, illetve a Dunakanyar valóságos éke, a történelmi kis városka Visegrád sem. Visegrád is nagyon népszerű nászutas helyszín nem csak a lehengerlő természet, a Dunakanyar teszi tökéletessé, hanem a történelmi szelemmel, és megannyi kulturális kinccsel átjárt kis utcái is. Ráadásul csak pont annyira van messze a fővárostól, hogy a város zaja már ne érjen el. 

hirdetes

Legjobb belföldi nászutas úti cél: Eger

Ha már történelmi úticélok, akkor Egerről is ejtsünk szót, ami megint csak egy tökéletes nászutas úti cél. Csodás tájak, történelem, macskaköves utcák, vár, jó borok teszik feledhetetlenné a nászutat. Eger a bor és a romantika valóságos fellegvára, bár nem egy hatalmas város, pont elég ahhoz, hogy a nászút alatt felfedezzétek, és legalább egyszer megcsodáljátok a legendás várból nyíló csodálatos panorámát!

hirdetes

Legjobb belföldi nászutas úti cél: Lillafüred

Hát, hogy is hagyhatnánk ki pont Lillafüredet a legjobb belföldi nászutas úticélok listájáról? Ennél romantikusabb települést keresve is nehéz lenne találni nemcsak belföldön, hanem a környező országokban is. Ráadásul, ha tengerpart nincs is, azért tó itt is akad, ami csónakázni egyet friss házasként nagyon felemelő érzés. Palotaszálló, a Hámori-tó, Diósgyőr vára, a libegő, a vízesés és a Függőkert mind-mind el fog varázsolni titeket. 

Legjobb belföldi nászutas úti cél: Tokaj

Vidéki romantika jó borok társaságában egy csodaszép helyen? Akkor irány Tokaj! Bár sokan azt gondolják, hogy itt csak inni lehet, a valóságban Tokaj sokkal több ennél. Már a Tokaj körülvevő vidék is varázslatosak, a kis pincék egyedülálló hangulatot csinálnak, de a történelmi belváros is megér egy sétát, ha erre jártok a  Bodrog és a Tisza összefolyását se hagyjátok ki! 
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

A magyar vízilabda aranygeneráció

A magyar vízilabda aranygeneráció: a vízilabda esetében az egyik magyar sikersportágról... Tovább

Omega együttes

Omega együttes Az egyik leghíresebb és legnépszerűbb magyar együttesnek számít, mind a mai... Tovább

Tovább a lexikonra
Belföld Érdekességek Kirándulás Magyar Szórakozás Utazás
X
Kövess minket facebookon!